Biztonságos szalagkorlátot fejlesztett egy magyar cég

2017. február 7., kedd · Hozzászólok

Biztonságos, a járműveket az ütközés után az útra visszaterelő szalagkorlátot szabadalmaztatott a DAK Acélszerkezeti Kft., amellyel díjat nyert a Nemzetközi Minőség-Innováció 2016 pályázaton – erről Tarány Gábor, a cég ügyvezető igazgatója beszélt kedden az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Áder János: a béke napról napra, állandó munkával épül

2017. január 9., hétfő · Hozzászólok

Áder János

A terrorizmus elleni küzdelemről, illetve a béke és a biztonság érdekében vállalt erőfeszítésekről beszélt a köztársasági elnök hétfőn Budapesten, a diplomáciai testület tagjai számára adott újévi fogadáson, a Művészetek Palotájában. “A béke napról napra, állandó munkával épül” – idézte Boldog VI. Pál pápa gondolatát Áder János. Tovább »

Simicskó: a magyar emberek biztonságát minél magasabb szinten kell garantálni

2016. október 25., kedd · Hozzászólok

A jogszabályi feltételek megteremtésén túl a rendért és biztonságért felelős szervezetek hatékony együttműködésével lehet garantálni az emberek biztonságát – hangoztatta a honvédelmi miniszter kedden Szolnokon. Tovább »

Hideg sör, hideg fej. Fenyegeti veszély az Eb (magyar) szurkolóit?

2016. június 10., péntek · Egy hozzászólás

Eb-pótselejtezõ - Magyarország-Norvégia


Terrorfenyegetettség, tüntetések, utcai balhék, árvizek – s mindezek pár nappal a labdarúgó-Eb kezdete előtt. Biztonsági szakértőt és MLSZ-igazgatót kérdeztünk a franciaországi helyzetről.
Tovább »

A bűnmegelőzés elősegítéséért szövetkezett a Gál Ferenc Főiskola a főkapitánysággal + FOTÓK

2016. június 1., szerda · Hozzászólok

szakmainap_alairas16_gs

Pozitívak a megyei bűnmegelőzési program tapasztalatai, a diákok szívesen használják az ehhez kapcsolódó társasjátékot, munkafüzetet. A rendőr-főkapitányság, a Szeged-Csanádi egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete, és a Gál Ferenc Főiskola együttműködési megállapodást írt alá. Tovább »

Jackie Chan is kevés lenne egymagában kidobónak – a biztonságos szórakozásról beszélgettek az ország több pontján

2016. április 1., péntek · Hozzászólok

WP_20160311_002

A Munka Világa Közhasznú Egyesület a Magyar Ifjúsági Szövetség bevonásával öt helyen – többek között Szegeden – konzultált a biztonságos szórakozásról. Komoly probléma a nem megfelelő szervezés, a jogszabályok ismeretének hiánya, az alkoholos befolyásoltság a 18 év alatti fiataloknak szóló rendezvényeken. Tovább »

Vezetői látogatás, és ami mögötte van

2015. január 30., péntek · 2 hozzászólás

biztonsagi_or_vagyonvedelem

Ahogy hírportálunk is beszámolt róla, a közeljövőben két magas rangú külföldi vezető, Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök is magyarországi látogatást tervez. Az ilyen látogatásokat politikai és gazdasági szempontból követjük, azonban nem elhanyagolható a hatalmas biztonsági munka, ami megelőzi és végigkíséri ezeket az utazásokat. Tovább »

Biztonságosak a hazai nukleáris létesítmények

2015. január 27., kedd · Hozzászólok

A magyarországi nukleáris létesítmények biztonsági teljesítménye jó; minden mérőszám azt mutatja, hogy megfelelnek a hazai elvárásoknak és nemzetközi összehasonlításban is megállják helyüket – mondta az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója a hatóság keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Következő oldal »