Novák: a családoknak biztonságra van szükségük a boldogsághoz

2017. június 14., szerda · Hozzászólok

A családoknak a boldogsághoz fizikai, anyagi és lelki biztonságra van szükségük – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a Professzorok Batthyány Körének (PBK) konferenciáján. Tovább »

Simicskó: Magyarország is alakítója szeretne lenni a közös biztonságnak

2017. március 23., csütörtök · Hozzászólok

STOLTENBERG, Jens; Simicskó István

Magyarország elkötelezett NATO-tagságát illetően, s alakítója kíván lenni a közös biztonságnak – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a NATO Transzformációs Szemináriumának második napján tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Simicskó: többet kell tenni biztonságunkért

2017. március 9., csütörtök · Hozzászólok

Többet kell tenni a biztonságunkért, s ebben a transzatlanti kapcsolat meghatározó tényező – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter a Magyar Atlanti Tanács 25. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi ünnepségen, csütörtökön Budapesten. Tovább »

Biztonságos szalagkorlátot fejlesztett egy magyar cég

2017. február 7., kedd · Hozzászólok

Biztonságos, a járműveket az ütközés után az útra visszaterelő szalagkorlátot szabadalmaztatott a DAK Acélszerkezeti Kft., amellyel díjat nyert a Nemzetközi Minőség-Innováció 2016 pályázaton – erről Tarány Gábor, a cég ügyvezető igazgatója beszélt kedden az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Áder János: a béke napról napra, állandó munkával épül

2017. január 9., hétfő · Hozzászólok

Áder János

A terrorizmus elleni küzdelemről, illetve a béke és a biztonság érdekében vállalt erőfeszítésekről beszélt a köztársasági elnök hétfőn Budapesten, a diplomáciai testület tagjai számára adott újévi fogadáson, a Művészetek Palotájában. “A béke napról napra, állandó munkával épül” – idézte Boldog VI. Pál pápa gondolatát Áder János. Tovább »

Simicskó: a magyar emberek biztonságát minél magasabb szinten kell garantálni

2016. október 25., kedd · Hozzászólok

A jogszabályi feltételek megteremtésén túl a rendért és biztonságért felelős szervezetek hatékony együttműködésével lehet garantálni az emberek biztonságát – hangoztatta a honvédelmi miniszter kedden Szolnokon. Tovább »

Hideg sör, hideg fej. Fenyegeti veszély az Eb (magyar) szurkolóit?

2016. június 10., péntek · Egy hozzászólás

Eb-pótselejtezõ - Magyarország-Norvégia


Terrorfenyegetettség, tüntetések, utcai balhék, árvizek – s mindezek pár nappal a labdarúgó-Eb kezdete előtt. Biztonsági szakértőt és MLSZ-igazgatót kérdeztünk a franciaországi helyzetről.
Tovább »

A bűnmegelőzés elősegítéséért szövetkezett a Gál Ferenc Főiskola a főkapitánysággal + FOTÓK

2016. június 1., szerda · Hozzászólok

szakmainap_alairas16_gs

Pozitívak a megyei bűnmegelőzési program tapasztalatai, a diákok szívesen használják az ehhez kapcsolódó társasjátékot, munkafüzetet. A rendőr-főkapitányság, a Szeged-Csanádi egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete, és a Gál Ferenc Főiskola együttműködési megállapodást írt alá. Tovább »

Következő oldal »