KSE-per: az ismert szegedi kézilabdás hallgatott az első tárgyaláson

2017. február 8., szerda · 25 hozzászólás

kse_targyalas022kf

Az ügyészség szerint a Kecskeméti KSE Kft. 452 millió forintot fizetett ki hamis számlák alapján három cégnek, amelyből egy szegedi. A vád állítja, marketing- és reklámtevékenység helyett a vállalkozások abban segédkeztek, hogy a játékosok bérkiegészítéshez jussanak. M. Richárd volt kézilabdás viszont kitart ártatlansága mellett. Tovább »

Előzetesben a bolgár embercsempész

2017. február 2., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság jogerősen elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kedden vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása március másodikáig tart. Tovább »

Őrző-védő cégek adócsaló vezetőit ítélték el jogerősen Szegeden

2017. január 26., csütörtök · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

Őrző-védő cégek vezetőit sújtotta két év három hónap és hat év közötti börtönbüntetéssel csütörtökön jogerősen a Szegedi Ítélőtábla, mert a vádlottak hosszú időn keresztül fiktív alvállalkozói hálózatot működtetve nem fizettek be több száz millió forint adót. Tovább »

Vádemelés a rendőrségi feljelentés miatt zaklatókkal szemben

2017. január 26., csütörtök · Hozzászólok

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival és nővel szemben, akik egy rendőrségi intézkedés miatt zaklatták a sértetteket. Tovább »

Csalók előzetes letartóztatását rendelte el a Szegedi Járásbíróság

2017. január 25., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság kilenc esetben nem jogerősen elrendelte azon gyanúsítottak előzetes letartóztatását, akiket költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a vám- és pénzügyőrség. További két esetben a bíróság nyomozási bírójának végzése a mai napon jogerőre emelkedett. A gyanúsítottak előzetes letartóztatása február 25-ig tart. Tovább »

Következő oldal »