Öt év börtön az élettársát összeverő jászkiséri férfinek

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

Jogerősen öt év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a jászkiséri férfit, aki élettársát úgy összeverte, hogy az asszonynak életveszélyes sérüléseket okozott. A jogerős ítélet megegyezik az I. fokon kiszabott büntetéssel. Tovább »

Első fokon bűnösnek mondta ki a bíróság László Petrát, három évre próbára bocsátották (FRISSÍTVE)

2017. január 12., csütörtök · 60 hozzászólás

laszlo_petra_per06_gs

Garázdaság vétségében bűnösnek mondta ki, és három évre próbára bocsátotta első fokon a Szegedi Járásbíróság csütörtökön azt az operatőrt, aki 2015 szeptemberében Röszke külterületén a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg. Tovább »

Kétszázmilliós adócsalás miatt ítéltek el jogerősen két férfit Szegeden

2017. január 3., kedd · Hozzászólok

Három és fél év, illetve három év három hónap börtönbüntetéssel sújtotta jogerősen kedden a Szegedi Ítélőtábla egy gabonakereskedelemmel foglalkozó békéscsabai cég vezetőjét és társát, akik több mint 200 millió forint adót nem fizettek be. Tovább »

Négy és fél év börtönt kapott az Iszlám Államhoz csatlakozni akaró orosz egyetemista lány

2016. december 23., péntek · 2 hozzászólás

Négy és fél év börtönbüntetésre ítélte egy moszkvai bíróság csütörtökön Varvara Karaulovát, akit tavaly tartóztattak fel Törökországban, ahonnan Szíriába akart átszökni, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezethez. Tovább »

Enyhített a költségvetési csalás ügyében a Gyulai Törvényszék ítéletét a Szegedi Ítélőtábla

2016. december 13., kedd · Hozzászólok

Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla Harangozó Attila vezette büntető tanácsa a költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt N. T. ellen indított büntetőügyben a Gyulai Törvényszék I. fokon meghozott ítéletét. Tovább »

Következő oldal »