Labdarúgás: tovább nyújtaná a Szeged 2011 a Siófok rossz sorozatát

2017. március 18., szombat · Hozzászólok

szeged2011_siofok30_gs

A BFC Siófok szeptember közepe óta nyeretlen hazai pályán, míg a Szeged-Grosics több pontot gyűjtött eddig idegenben, így kedvező előjelekkel utazhat a Balaton-partra Klausz László együttese. Tovább »

Labdarúgás: az elvégzett munkában bízik a motivált SZEOL

2016. november 19., szombat · Hozzászólok

szeol-csakvar039kf

Az idei utolsó periódust kezdi meg a SZEOL SC vasárnap: az őszből hátralévő négy mérkőzés ritmusát már nem töri meg semmi, ennek a négy találkozónak a kimenetele pedig kiemelt fontossággal bírhat azt illetően, hogy milyen helyzetből várhatja majd a telet követő folytatást az újonc szegedi együttes a másodosztályban – vasárnap a Siófok ellen tehetnek Grünvald Attiláék egy nagy lépést a pozitív irányt illetően. Tovább »

Labdarúgás: nem hiányzik a harmadik déjá vu élmény a Szeged-Grosicsnak a Siófok ellen

2016. augusztus 27., szombat · Hozzászólok

szeged_2011_siofok45_gs

Az újabb szerdai forduló okán egy igen sűrű hét végéhez ér vasárnap az NB II-es mezőny. Ebben az etapban eddig két döntetlent tud felmutatni a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely hétvégén a Siófokot fogadva javíthat mérlegén.
Tovább »

Labdarúgás: három pontot rabolt a Szeged-Grosics a Balaton partjáról

2015. augusztus 8., szombat · 9 hozzászólás

szeged_2011_siofok33_gs

Szezonbeli első győzelmét szerezve egy góllal nyert a Szeged 2011-Grosics Akadémia a Siófok otthonában az NB II második körében. Klausz László tanítványai ezzel továbbra is veretlenek a bajnokságban.
Tovább »