Botka üzent: minden rendben, Szeged a legjobb + FOTÓK

2010. szeptember 22., szerda · 45 hozzászólás

botka_laszlo_ih10_gs Ismét a „Beszámol a polgármester” elnevezésű roadshow lelkes közönsége lehetett az, aki szerda délután ellátogatott az IH Rendezvényközpontba, s a közel háromszáz, zömében nyugdíjas érdeklődő között elvegyülve hallgathatta meg Botka László értékelését saját, s az általa irányított önkormányzat munkájáról. Megtudhattuk többek közt, hogy az országban Szegedre jött a legtöbb EU-s pénzt, s bár 6 ezer fővel gyarapodtunk mégis iskolákat kellett bezárni.
Tovább »

Botka-ankét: egetverő adatok, álkereskedők és béke – FOTÓK, PANORÁMA

2009. november 25., szerda · 63 hozzászólás

botka_beszamol_02

Botka László, Szeged polgármestere évek óta járja a várost november utolsó és december első heteiben, hogy körútján egyfajta év végi összesítést végezzen, bemutassa a tervezett és a már elkezdett fejlesztéseket, ismertesse a gazdasági és politikai sikereket, s válaszoljon az ankétra ellátogatók kérdéseire. Idén sem volt ez másként.

Tovább »

„Botka-zsákban” a kukacos mogyoró

2008. november 27., csütörtök · Hozzászólok

A beruházások hosszú listája azért nyúlik pont így, mert Botka teljesen tisztában van azzal, hogy mit ért legjobban a szegedi nép. Amit elé tesznek. Amit lát. A kirakat csillogását. Ennek a folyamatnak a pszichológiáját a tűzijátékok élvezetéhez tudom hasonlítani. Megvan, ahogy állunk ott a rakparton, és bambulunk, hogy ááááh, meg húúúú.

Tovább »

“Botka-gála” az IH Rendezvényközpontban

2008. november 27., csütörtök · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

A fejlődés éve lesz Szeged, de ehhez még több türelem kell, a pénzügyi világválság miatt Földünk országaiban mindenhol összefognak, kivéve Magyarországon, amiért az ellenzék a felelős. Az önkormányzat munkájának méltatása mellett ilyen és ehhez hasonló mondatok is elhangzottak szerda este az IH Rendezvényközpontban, ahol a polgármesteri roadshow díszelőadását izgulhatta végig a közel négyszáz fős publikum. Tovább »

Polgármesteri roadshow Szegeden

2008. november 20., csütörtök · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

A „Beszámol a polgármester” elnevezésű városjáró körútjának első állomásként Botka László Újszegedet választotta szerda este. A 2008-as év eredményeiről egy lakossági fórum keretében adott számot városunk szocialista vezetője. Terítékre került többek között az M43-as, a tömegközlekedés-fejlesztés és a Ligetfürdő. Az asztal alatt maradt a Biopolisz, a 2000 ágyas klinikai ígéret, a szegedi egészségügy jövője és az M5-össel Szegedre érkező munkahelyek láthatatlanságának kérdése. Tovább »