Kosárlabda: megszorongatta a ZTE-t a Szedeák

2016. október 20., csütörtök · Hozzászólok

szedeak_zte_mj041

A második negyed első felének kivételével végig szoros meccset tudott játszani a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, és bár a felzárkózás sikerült, fordítani már nem tudott Nikola Lazic együttese. Tovább »

Kosárlabda: rövidzárlat a harmadik negyedben – kikapott a Szedeák Zalaegerszegen

2015. november 8., vasárnap · 5 hozzászólás

zte_szedeak_kosarsport

A szünetbeli döntetlen után tíz ponttal kapott ki a Naturtex-SZTE-Szedeák a ZTE vendégeként a férfi kosárlabda élvonal 7. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: a Csongrád II. elleni vereséggel zárta a szezont a Baktó + FOTÓK

2015. június 14., vasárnap · Hozzászólok

bakto_csongrad31_gs

Nem sikerült a győzelem a Baktó-Petőfitelep számára, az ötletesen futballozó Csongrád mindhárom pontot elvitte a Balaton utcából, így a HFC II. győzelmének köszönhetően harmadik helyen zárt Szabó Zsolt együttese. Tovább »

Kosárlabda: karnyújtásnyira volt a bravúrtól a Szedeák Szombathelyen

2012. október 13., szombat · 18 hozzászólás

Csaknem meglett a háromból három a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesének Szombathelyen. Molnár József csapata többször is vezetett a mérkőzésen, ám a végén a jobban koncentráló hazaiaké lett a diadal.
Tovább »

Kosárlabda: Ivosevékhez utazik szombaton a Szedeák

2012. október 12., péntek · Hozzászólok

Két egyaránt százszázalékos csapat mérkőzik meg szombaton este Szombathelyen. Az újjáalakult Szeged az előző szezon ezüstérmesénél bizonyíthat, mely többek között Levyvel és Ivosevvel erősített. Tovább »

Kosárlabda: kiharcolta a sikert a rangadón a Szeviép + FOTÓK

2010. november 13., szombat · 4 hozzászólás

szeviep_zte01_gs A legjobb négy közé jutás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést nyert meg, elsősorban remek második félidei teljesítményének köszönhetően a lelkes Szeviép-Szeged a Zalaegerszeg ellen. A találkozót online közvetítettük. Tovább »

Női kosárlabda: szombaton hatalmas a tét a ZTE ellen

2010. november 12., péntek · Hozzászólok

szeviep_ferencvaros05_gs Nem vár egyszerű feladat szombat délután 16 órától Bencze Tamás tanítványaira: a Szeviép-Szeged a mester egykori csapatát, a Zalaegerszeget fogadja a női kosárlabda NB I/A 11. fordulójában. A korábbi zalai szakvezető győzelmet vár egykori csapata ellen.
Tovább »

Donkó Orsolya távozik a Szeviép kispadjáról

2009. április 28., kedd · Hozzászólok

szeviepsopron43Egészségügyi és családi okok miatt visszavonul vezetőedzői szerepéből Donkó Orsolya, akinek irányításával idén bajnoki döntőbe jutott a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata – tájékoztat a Délmagyarország cikkére hivatkozva a klub hivatalos honlapja. Tovább »