Mészáros Tamás: Erőfelmérés zajlik a baloldalon

2013. november 13., szerda · 5 hozzászólás

mszp_sajttaj_kozma_meszaros01_gsLétre kell jönnie egy összefogásnak a baloldalon, jelenleg még az erőpróba zajlik – értékelte a baloldali üzengetéseket Mészáros Tamás. A balliberális publicista a Baloldali Páholy vendégeként közéletről és politikáról beszélgetett Kozma Józseffel.
Tovább »

Kunhalmi: a közoktatást nem lehet biflázással javítani (FRISSÍTVE!)

2013. szeptember 19., csütörtök · 8 hozzászólás

kunhalmi_agnes_forum01_gsAlattvalóvá teszi a pedagógusokat, és lassan működésképtelenné teszi a közoktatási rendszert a kormány – jelentette ki Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatási szakpolitikusa a Szegfű Klubban. A Fidesz közleményében viszont azt hangsúlyozza, hogy pedagógus-béremeléssel és ingyen tankönyvekkel indult a tanév Csongrád megyében.
Tovább »

Négy évig veretlen volt teniszben Horn Gyula + FOTÓK

2013. augusztus 26., hétfő · 24 hozzászólás

in_memoriam_horn_gyula01_gsKedvelte az olaszrizlinget és sokat dohányzott, rendszeresen futott és úszott, a teniszben azonban csak a győzelmet szerette – magánemberként és politikai személyiségként is megemlékeztek a nemrég elhunyt Horn Gyuláról hétfő délután a Szegfű Klubban. Tovább »

Tabajdi Csaba: “Találjuk ki Magyarországot!”

2013. április 11., csütörtök · 5 hozzászólás

tabajdi_csaba01_gsDél-alföldi, magyar és európai szemmel beszélt magyarországi sorskérdésekről a Baloldali Páholy vendégeként Tabajdi Csaba, az MSZP EP-képviselője. A legaktuálisabb probléma nálunk és Európában is, hogy nőnek az emberek közötti jövedelmi, vagyoni és esélykülönbségek.
Tovább »

Farkasházy: A hatalom sohasem vicces + FOTÓK

2012. december 6., csütörtök · 16 hozzászólás

Nincs üres oldal, a Hócipő mindig tele van, konferálta fel családi vállalkozásban kiadott lapjának, a Hócipőnek legjobb címlapfotóiból rendezett kiállítást Farkasházy Tivadar, ismert humorista, a lap főszerkesztője, aki feleségével a Baloldali Páholy vendége volt a Szegfű Klubban. A házigazda szerepét Ujhelyi István, az Országgyűlés alelnöke és Kozma József, az MSZP Szeged városi elnöke vállalta.
Tovább »

Simon Gábor Szegeden: Az MSZP visszadja az iskolákat az önkormányzatoknak

2012. szeptember 13., csütörtök · 6 hozzászólás

Az MSZP elnökhelyettese azt mondta a csongrádi megyeszékhelyen: mozgalmas ősz elé nézünk, hiszen hazánk kikerült egy európai többpárti parlamenti demokrácia vágányáról, s a kormányzati intézkedések napról napra rontanak a helyzeten. Tovább »

Avar János: Országos horderejű dolgok sikkadnak el a médiában

2012. augusztus 23., csütörtök · 10 hozzászólás

Az egyoldalú és szelektív tájékoztatás nagyon káros az ország egészére nézve – jelentette ki Avar János. A publicista a Közéleti Kávéház Baloldali Páholyának vendégeként elmondta, sok országos horderejű ügy sikkad el a bulvármédiában, így az emberek nagy része elveszti az arányérzékét.
Tovább »

Elemzők értékelik a kormányt félidőben a Szegfű Klubban

2012. június 5., kedd · 5 hozzászólás

Június 7. csütörtök, 17 órától az Oroszlán utcai Szegfű Klubban a Fidesz-kormány elmúlt két esztendejét értékeli Somogyi Zoltán szociológus, politikai elemző, valamint Szigetvári Viktor, politológus, kommunikációs szakember a Baloldali Páholy összejövetelén.
Tovább »

Kovács László: Idő kell, hogy az MSZP lemossa a korrupció bélyegét

2011. január 28., péntek · 21 hozzászólás

Az Európai Parlamentben Orbán Viktort, és nem Magyarországot bírálták – jelentette ki az MSZP-alelnök Kovács László, a szegedi Szegfű Klubban megtartott Baloldali Páholy című rendezvénysorozat első előadásán, csütörtökön este. A korábbi külügyminiszter és uniós biztos szerint a magyar miniszterelnök politikája ellentétes az Európai Unió értékrendjével.
Tovább »