A korrupció leküzdésében és fizetésemelésekben látja a pozitív jövőt a baloldal új arca – interjú Kövesdi Veronikával

2016. március 13., vasárnap · 18 hozzászólás

egyutt sajttaj04_gs

Kövesdi Veronika az Együtt budapesti tüntetésén vált ismertté, a Juhász Péterhez köthető Igazmondó Alapítvány munkatársa. Szegedre is elkísérte az Együtt alelnökét, itt állt a SZEGEDma mikrofonja elé az egyes balliberális médiumok által „kockás inges Jeanne d’Arcnak” nevezett hölgy. Szerinte többek között orvosi, tanári béremelések kellenének. A hallgatói szerződés nem tetszik neki, de nem tudja, hogy milyen alternatíva oldhatná meg azt, hogy a magyar állami pénzből kitanított orvosok ne az angol betegeket gyógyítsák. Tovább »

Ifjú szocialisták gyűjtenek adatokat a szegedi gimnáziumok bejárata mellett (FRISSÍTVE!)

2016. március 10., csütörtök · 14 hozzászólás

gyarmati_fanni10_gs

Olvasóink több iskola bejárata közelében látták a Societas aktivistáit. A Radnóti-gimnázium mellől igazgatóhelyettesi felszólításra távoztak. Ifjúsági párbeszéd kérdőívük online is elérhető, amely végén kötelező megadni a nevet, lakcímet, telefonszámot is. Az egyesület szegedi szervezetének tagja azt nyilatkozta, hogy náluk csak opció a személyes adatok megadása. Tovább »

Ágh Attila politológus: Szükség lenne a baloldali pártstruktúra átalakulására, de ennek nincs jele

2015. június 18., csütörtök · 2 hozzászólás

kozeleti_kavehaz_sajtotajekoztato04kf

„Nyugaton a helyzet változatlan” – És Magyarországon? címmel tartott csütörtök este rendezvényt a Közéleti Kávéház. Ágh Attila egyetemi tanár a spanyol, görög és magyar baloldal mellett beszélt napjaink divatos közgazdászairól is. Ukrajnában 150 évig is eltarthat a krízis. Tovább »

Szili Katalin: Gyurcsányt a keblére öleli az MSZP, engem árulónak tekint!

2014. szeptember 8., hétfő · 14 hozzászólás

kothencz_janos_sziki_katalin15_gs

Az MSZP Mohácsa lesz az állandó hadakozás a politikai palettán – mondta el Szegeden Szili Katalin. Korábbi szocialista politikusként a pártot egyre távolabb látja azon értékektől, melyeket képviselni hivatott, az irányt megváltoztatni azonban belülről sem sikerült neki. Őszinte hangnemben nyilatkozott az MSZP-ből való kilépéséről is. Tovább »

Közös baloldali lista Szegeden, Botka újra indul a polgármesterségért

2014. június 28., szombat · 35 hozzászólás

botkasajttaj_mj 010

Tíz egyéni körzetben új jelölteket indít az MSZP, a DK és az Együtt Szegeden, a baloldal polgármesterjelöltje Botka László. Tovább »

Löffler Tibor politológus: Nagy kihívások elé néz a Fidesz a relatív ellenzéki sikerektől függetlenül

2014. május 27., kedd · 28 hozzászólás

Szabó Tímea; Bajnai Gordon; Mesterházy Attila; Gyurcsány Ferenc; Fodor Gábor

„A Gyurcsány áfium ellen való orvosságot meg kell találnia az MSZP-nek” Löffler Tibor politológus szerint, aki úgy látja, az őszi önkormányzati választásokig a szocialisták mellett a DK-nak is össze kell szednie magát, és a Fidesz is nagy kihívások elé néz. Tovább »

Következő oldal »