Binszki: „Botka vagy miniszterelnökként megy el politizálni az országgyűlésbe, vagy itt marad polgármesterként”

2017. január 20., péntek · 25 hozzászólás

01_botka_mti

A szegedi DK önkormányzati képviselőjét kérdeztük Botka László miniszterelnök-jelöltségéről. Binszki József szerint Botkának a kampány miatt nem kell lemondania a polgármesteri tisztségről. Úgy gondolja, a szegedi MSZP-s politikus számára csak a miniszterelnökség elfogadható, ha nem nyer, nem marad a parlamentben. Úgy számol, áprilisra eldől, hogy Botka lesz-e az MSZP mellett a DK kormányfőjelöltje is. Tovább »

A jövő héten egyeztet az MSZP elnöksége Botka Lászlóval

2017. január 9., hétfő · 6 hozzászólás

botka_beszamolo018kf

Politikai menetrendről egyeztet az MSZP országos elnöksége a jövő héten Botka Lászlóval, és ha megállapodás születik, a szocialisták szegedi polgármesterüket ajánlhatják közös miniszterelnök-jelöltnek a baloldali pártok számára a 2018-as országgyűlési választásra – közölte Molnár Gyula hétfőn az elnökség ülése után az MTI-vel. Tovább »

Bencsik András Szegeden: a baloldalt és a Jobbikot a kormány megbuktatásának szándéka köti össze

2016. december 21., szerda · 6 hozzászólás

cof001kf

Az újságíró szerint a választók becsapása, ha a jobboldali párt a baloldallal működik együtt, s nem szavazza meg az alkotmánymódosítást. Tovább »

Gyurcsány Ferenc azt szeretné, ha otthon maradnának a szegediek, ezért ő nem marad otthon

2016. szeptember 13., kedd · 21 hozzászólás

dk_sajttaj001kf

A DK szerint a kvótanépszavazás az Európai Unióból való kilépéshez vezető út egyik lépcsőfoka. Azt szeretnék, ha kevesen vennének részt a népszavazáson, ezért Szegeden kampányol a párt vezetője. Tovább »

Nézőpont: a baloldali pártok együtt sokkal erősebbek a Jobbiknál

2016. július 3., vasárnap · Hozzászólok

Az ellenzéki pártok között a Jobbik a legerősebb párt, de a baloldali tömböt sokkal többen támogatják – mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Aki elszakította a város sírba eresztő kötelét – Tanács Eszter nem adja fel a reményt

2016. június 13., hétfő · 31 hozzászólás

tanacs_eszter01_gs

A jelenlegi városvezetés cinizmusa valószínűsíti, hogy még nagyobb botrányok fognak következni Szegeden, de bárki hiszi is az ellenkezőjét: egy idő után nem lehet az embereken büntetlenül keresztülgázolni – üzeni Tanács Eszter, akit Botka László polgármester nemrég “kilőtt” a pénzügyi bizottságból. Az egykori LMP-s politikussal többek között Szeged ötlettelenségéről és vagyonfeléléséről, a Botka-diktatúra és az Orbán-kétharmad hatalomgyakorlási technikájáról, a schifferi és a Schiffer utáni LMP-ről, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt esélyeiről és saját jövőbeni szerepvállalásáról beszélgettünk; tabuk nélkül. Tovább »

Gyurcsány Szegeden: 2019-ben biztosan nem állítunk jelöltet Botka ellen + FOTÓK

2016. június 9., csütörtök · 40 hozzászólás

gyurcsany_szegeden01_gs

A DK főbb programpontjai mellett a politikus szót ejtett arról, hogy össze kell fognia a baloldalnak, ezzel kapcsolatban a dunaújvárosi választási eredményt üzenetértékűnek tartja. Kritizálta a kormányt és a kormány tagjait. Habár tud Botka László piacos és más ügyeiről, mégis valószínűleg beáll a DK 2019-ben a polgármester mögé, ha újraindul. „A politikusokról annyi mindent mondanak, ez benne van a fizetésünkben” – kommentálta Botka azon kijelentését, amely szerint a politika jobb lenne nélküle. Tovább »

Következő oldal »