Szili Katalin: Gyurcsányt a keblére öleli az MSZP, engem árulónak tekint!

2014. szeptember 8., hétfő · 14 hozzászólás

kothencz_janos_sziki_katalin15_gs

Az MSZP Mohácsa lesz az állandó hadakozás a politikai palettán – mondta el Szegeden Szili Katalin. Korábbi szocialista politikusként a pártot egyre távolabb látja azon értékektől, melyeket képviselni hivatott, az irányt megváltoztatni azonban belülről sem sikerült neki. Őszinte hangnemben nyilatkozott az MSZP-ből való kilépéséről is. Tovább »

Közös baloldali lista Szegeden, Botka újra indul a polgármesterségért

2014. június 28., szombat · 35 hozzászólás

botkasajttaj_mj 010

Tíz egyéni körzetben új jelölteket indít az MSZP, a DK és az Együtt Szegeden, a baloldal polgármesterjelöltje Botka László. Tovább »

Löffler Tibor politológus: Nagy kihívások elé néz a Fidesz a relatív ellenzéki sikerektől függetlenül

2014. május 27., kedd · 28 hozzászólás

Szabó Tímea; Bajnai Gordon; Mesterházy Attila; Gyurcsány Ferenc; Fodor Gábor

„A Gyurcsány áfium ellen való orvosságot meg kell találnia az MSZP-nek” Löffler Tibor politológus szerint, aki úgy látja, az őszi önkormányzati választásokig a szocialisták mellett a DK-nak is össze kell szednie magát, és a Fidesz is nagy kihívások elé néz. Tovább »

Szili Katalin: Sem az MSZP, sem Botka nem baloldali, hanem neoliberális

2014. március 27., csütörtök · 7 hozzászólás

szili_katalinkti_02_gsA kamu- és bizniszpártok az egész demokráciának ártanak Szili Katalin szerint. A KTI elnöke a SZEGEDma.hu-nak úgy fogalmazott, a mai politikai elit azzal, hogy megkérdőjelezi a tisztességes kispártokat is, ahhoz járulhat hozzá, hogy a radikalizmus teret nyerjen Magyarországon. Tovább »

Újabb kenus a szegedi politikai vizeken?

2014. január 24., péntek · 33 hozzászólás

joobmarton_mszp_egyuttA baloldali kampányt úgy tűnik, újabb szereplő színesíti, MSZP-s kampányrendezvényen fotózkodott politikusokkal Joób Márton vállalkozó, aki Újszegeden ingyenes havilapot is útjára indított.
Tovább »

Rácz Tibor: A hatalomvágy vezérli a baloldalt, a Jobbik a valós alternatíva

2014. január 16., csütörtök · 8 hozzászólás

jobbik01_vaLeegyszerűsödött a baloldali összefogással a választópolgárok dolga, aki valódi változást akar, a Jobbikra szavaz – jelentette ki Rácz Tibor. A jobbikos országgyűlési képviselőjelölt úgy látja, a Fidesz és az MSZP egyaránt visszaélt a választópolgárok bizalmával. Tovább »

“Támad a múlt” – Gyimesi és Haág az ellenzéki összeborulásról (FRISSÍTVE) + VIDEÓ

2014. január 16., csütörtök · 13 hozzászólás

Szabó Tímea; Bajnai Gordon; Mesterházy Attila; Gyurcsány Ferenc; Fodor Gábor Az őszödi beszédet, a 2002 és 2010 közötti hazugságokat nem felejtik a választók – vélik szegedi jobboldali politikusok. Tovább »

Ellenzéki lista: Mesterházy a befutó, Szegeden marad Szabó és Bátyai (FRISSÜL!) + VIDEÓ

2014. január 14., kedd · 48 hozzászólás

Szabó Tímea; Bajnai Gordon; Mesterházy Attila; Gyurcsány Ferenc; Fodor GáborAz ellenzéki összeborulással több régi-új név is a közös lista élére került, ahol az első helyen az MSZP elnöke áll. A nyilvánosságra hozott lista szerint Csongrád megyében nem lesz változás, Szabó és Bátyai száll ringbe a mandátumért. Tovább »

Következő oldal »