Gyurcsány Ferenc azt szeretné, ha otthon maradnának a szegediek, ezért ő nem marad otthon

2016. szeptember 13., kedd · 21 hozzászólás

dk_sajttaj001kf

A DK szerint a kvótanépszavazás az Európai Unióból való kilépéshez vezető út egyik lépcsőfoka. Azt szeretnék, ha kevesen vennének részt a népszavazáson, ezért Szegeden kampányol a párt vezetője. Tovább »

Nézőpont: a baloldali pártok együtt sokkal erősebbek a Jobbiknál

2016. július 3., vasárnap · Hozzászólok

Az ellenzéki pártok között a Jobbik a legerősebb párt, de a baloldali tömböt sokkal többen támogatják – mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Aki elszakította a város sírba eresztő kötelét – Tanács Eszter nem adja fel a reményt

2016. június 13., hétfő · 31 hozzászólás

tanacs_eszter01_gs

A jelenlegi városvezetés cinizmusa valószínűsíti, hogy még nagyobb botrányok fognak következni Szegeden, de bárki hiszi is az ellenkezőjét: egy idő után nem lehet az embereken büntetlenül keresztülgázolni – üzeni Tanács Eszter, akit Botka László polgármester nemrég “kilőtt” a pénzügyi bizottságból. Az egykori LMP-s politikussal többek között Szeged ötlettelenségéről és vagyonfeléléséről, a Botka-diktatúra és az Orbán-kétharmad hatalomgyakorlási technikájáról, a schifferi és a Schiffer utáni LMP-ről, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt esélyeiről és saját jövőbeni szerepvállalásáról beszélgettünk; tabuk nélkül. Tovább »

Gyurcsány Szegeden: 2019-ben biztosan nem állítunk jelöltet Botka ellen + FOTÓK

2016. június 9., csütörtök · 40 hozzászólás

gyurcsany_szegeden01_gs

A DK főbb programpontjai mellett a politikus szót ejtett arról, hogy össze kell fognia a baloldalnak, ezzel kapcsolatban a dunaújvárosi választási eredményt üzenetértékűnek tartja. Kritizálta a kormányt és a kormány tagjait. Habár tud Botka László piacos és más ügyeiről, mégis valószínűleg beáll a DK 2019-ben a polgármester mögé, ha újraindul. „A politikusokról annyi mindent mondanak, ez benne van a fizetésünkben” – kommentálta Botka azon kijelentését, amely szerint a politika jobb lenne nélküle. Tovább »

A korrupció leküzdésében és fizetésemelésekben látja a pozitív jövőt a baloldal új arca – interjú Kövesdi Veronikával

2016. március 13., vasárnap · 18 hozzászólás

egyutt sajttaj04_gs

Kövesdi Veronika az Együtt budapesti tüntetésén vált ismertté, a Juhász Péterhez köthető Igazmondó Alapítvány munkatársa. Szegedre is elkísérte az Együtt alelnökét, itt állt a SZEGEDma mikrofonja elé az egyes balliberális médiumok által „kockás inges Jeanne d’Arcnak” nevezett hölgy. Szerinte többek között orvosi, tanári béremelések kellenének. A hallgatói szerződés nem tetszik neki, de nem tudja, hogy milyen alternatíva oldhatná meg azt, hogy a magyar állami pénzből kitanított orvosok ne az angol betegeket gyógyítsák. Tovább »

Ifjú szocialisták gyűjtenek adatokat a szegedi gimnáziumok bejárata mellett (FRISSÍTVE!)

2016. március 10., csütörtök · 14 hozzászólás

gyarmati_fanni10_gs

Olvasóink több iskola bejárata közelében látták a Societas aktivistáit. A Radnóti-gimnázium mellől igazgatóhelyettesi felszólításra távoztak. Ifjúsági párbeszéd kérdőívük online is elérhető, amely végén kötelező megadni a nevet, lakcímet, telefonszámot is. Az egyesület szegedi szervezetének tagja azt nyilatkozta, hogy náluk csak opció a személyes adatok megadása. Tovább »

Következő oldal »