Autóbaleset az M43-on

2011. december 17., szombat · Hozzászólok

Baleset történt az M43 Szeged felé tartó oldalán, egy ember megsérült – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
Tovább »

Kihajtott az útra a kerékpáros

2011. október 25., kedd · Hozzászólok

Ismét kerékpáros baleset történt kedden Szegeden, egy 19 éves lány súlyosan megsérült – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Felborult kamion a Földeáki útnál

2011. szeptember 29., csütörtök · Hozzászólok

Egy kamion borult az oldalára a Földeáki útnál lévő körforgalomban, személyi sérülés nincs – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Négy autó ütközött össze az 55-ös úton Szegednél – három sérült + FOTÓK

2011. augusztus 6., szombat · Hozzászólok

Négy autó ütközött össze szombat délelőtt az 55-ös úton az M5-ös autópálya felhajtója közelében Szeged határában, a balesetben hárman sérültek meg – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
Tovább »

Baleset történt a Deák Ferenc utca sarkán + FOTÓK

2011. augusztus 2., kedd · 2 hozzászólás

Kora délután egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött egymásnak a híd utca és Deák Ferenc utca kereszteződésénél.
Tovább »

Kamion balesetezett a Bertalan hídon

2010. szeptember 28., kedd · Hozzászólok

Kamion és két személygépkocsi ütközött a Bertalan hídon – tudatta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Csuklós busz és román teherautó ütközött (Frissítve)

2010. szeptember 2., csütörtök · Egy hozzászólás

Egy csuklós busz és egy román teherautó ütközött a Kossuth Lajos sugárút és a Rókusi körút kereszteződésében lévő körforgalomban Szegeden. Személyi sérülés nem történt – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Baleset Szegeden – nincs személyi sérülés

2010. április 28., szerda · Hozzászólok

baleset01_gs Baleset történt kora délelőtt Szegeden a Berlini körút és a Csongrádi sugárút kereszteződésében.
Tovább »

Két baleset: három sérült Szegeden

2010. április 19., hétfő · Hozzászólok

romai570_1 Két balesetben hárman sérültek meg ma délután Szegeden; az egyik a Római körút és a Szilléri sugárút kereszteződésében, a másik a röszkei úton, Szeged közelében történt – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Bukósisak nélkül esett a motorral apa és fia

2010. április 4., vasárnap · Hozzászólok

Segédmotoros-kerékpárján maga elé ültette fiát egy 39 éves szegedi férfi, majd enyhén ittas állapotban útnak indultak. A Honfoglalás utcán elestek – közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Következő oldal »