Négy évig veretlen volt teniszben Horn Gyula + FOTÓK

2013. augusztus 26., hétfő · 24 hozzászólás

in_memoriam_horn_gyula01_gsKedvelte az olaszrizlinget és sokat dohányzott, rendszeresen futott és úszott, a teniszben azonban csak a győzelmet szerette – magánemberként és politikai személyiségként is megemlékeztek a nemrég elhunyt Horn Gyuláról hétfő délután a Szegfű Klubban. Tovább »

„Kihúzzák” Gyurcsány alól a Táncsics Alapítványt?

2010. november 11., csütörtök · 2 hozzászólás

Érzékeny kérdés került terítékre az MSZP-ben a Táncsics Alapítvány feladatai és jövőbeni működése kapcsán. Vannak, akik „kihúznák” Gyurcsány Ferenc kuratóriumi elnök alól a szervezetet, míg Gyurcsány ragaszkodik a Táncsicshoz és a megkezdett építkező munka befejezéséhez – értesült a Népszabadság honlapja.
Tovább »

A makacs tények

2009. október 31., szombat · Hozzászólok

A tényeket vegyük elő, és ismertessük ezeket, mert ennek tükrében tudnak valóban tájékozódni az emberek!

Tovább »

Juszt is jattért

2009. május 22., péntek · Hozzászólok

De most nagyon vesztésre állnak, nagyon úgy tűnik, nincs, ami megmentse őket a bukástól. És ilyenkor bő hét év után bizony bőséggel megpróbálnak berendezkedni legalább hét szűk esztendőre… Hogy súlyos szavak ezek? Hogy bizonyítani illene? Lehet, erről szól majd az orbáni elszámoltatás?

Tovább »

Neki sokk, nekünk sok

2009. február 12., csütörtök · Hozzászólok

Most ne firtassuk, hogy milyen demokratikus is ez az utasításos rendszer! Mert ugye ez az “utasítom önöket az alábbi sajtóorgánumok mindennemű kötelező támogatására (hirdetés, előfizetés)” visszája. Képzelhetik, hogy dől pártutasításra a kormányzativá lett közpénz egy tollvonásra a kormányt kevésbé kritizáló médiába.

Tovább »