Változatos műsorral készül a szegedi Kövér Béla Bábszínház

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

A művészek a következő hónapokban az iskolákba is ellátogatnak kamaszoknak szóló produkcióikkal. Változatos műsorral várja a közönséget a 2017-2018-as évadában a szegedi Kövér Béla Bábszínház – közölte Kövér László igazgató szerdán a Tisza-parti városban. Tovább »

Két játszóhellyel dolgozik ettől az évadtól a Kövér Béla Bábszínház

2009. szeptember 9., szerda · Hozzászólok

Az idei évadtól már két bemutatóhelyen játszik a szegedi Kövér Béla Bábszínház társulata, amely kilenc bemutatót tervez, ebből kettő kifejezetten óvodásoknak szól – mondta el az intézmény direktora az évadnyitó társulati ülés előtt az MTI-nek szerdán.
Tovább »

Évadzáró a szegedi Kövér Béla Bábszínházban

2009. június 11., csütörtök · Egy hozzászólás

Munkás évadot zárt a szegedi Kövér Béla Bábszínház; a napokban ért véget egy előadássorozat, melyet a szegedi városháza udvarán játszottak Mátyás király udvara címmel, de még a nyári szünet előtt megkezdődnek a következő évad nagy előadásának, a Csipkerózsikának a próbái – mondta el az évadzáró társulati ülést megelőzően az MTI-nek Kövér László. Tovább »

Újjászületett Hauff Gólyakalifája Szegeden

2009. február 12., csütörtök · Hozzászólok

Hét év után ismét bábszínpadra állította Szegeden Wilhelm Hauff Gólyakalifa című meséjét Galkó Balázs; bár az előző feldolgozás is nagy sikert aratott, a színész-rendező mégis egy új produkcióval készül meglepni a vasárnapi bemutatón a Kövér Béla Bábszínház közönségét. Tovább »