Augusztus 20. – OMSZ: gyalogos elsősegélynyújtók is járőröztek a tömegben

2016. augusztus 21., vasárnap · Hozzászólok

Gyalogos elsősegélynyújtók is “járőröztek” a tömegben az augusztus 20-i rendezvényeken; rendkívüli esemény szerencsére nem történt, csak kisebb sérüléseket, rosszulléteket láttak el a mentősök – közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.
Tovább »

Augusztus 20.: százezrek vettek részt az ünnepi programokon

2016. augusztus 21., vasárnap · Egy hozzászólás

Augusztus 20. - Ünnepi tûzijáték Budapesten

Százezrek vettek részt az augusztus 20-i ünnepi programokon – közölte szombaton, késő este az MTI-vel a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal (HM NRH), kiemelve: minden helyszínen rendben, a biztonsági terveknek megfelelően zajlottak a rendezvények.
Tovább »

Államalapítónkra emlékeztek Szőregen + FOTÓK

2016. augusztus 20., szombat · Hozzászólok

augusztus20_szoreg008

Szent Istvánra emlékeztek a Szőregi Baráti Társaság, a Szőregi Gazdakör és a Szőreg-Kübekházi Hármashatár Vadásztársaság tagjai államalapításunk évfordulóján. Tovább »

Szájer József Ópusztaszeren: Magyarország biztos sziget Európa és a világ háborgó tengerén + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2016. augusztus 20., szombat · Egy hozzászólás

ópusztaszer 2016.08.20.043

„Magyarország a világ és Európa viharos tengerén egy biztos és stabil sziget, olyan hely, ahol az állam folyamatosan képes teljesíteni az emberek iránti kötelességét: hogy minden erejével megvédje polgárait” – jelentette ki Szájer József EP-képviselő az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Szent István-napi ünnepségén, amelyen a hagyományokhoz híven átadták a Csongrád Megyei Önkormányzat elismeréseit is. Tovább »

Augusztus 20. – Trócsányi: Szent István Magyarországa a kis közösségek Magyarországa

2016. augusztus 20., szombat · Hozzászólok

Szent István Magyarországa a kis közösségek Magyarországa – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter szombaton a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson, a XVII. Szállási napok önkormányzati rendezvény ünnepélyes megnyitóján. Hozzátette: “azt szeretnénk, ha az Európai Unió sem csak az intézmények, hanem a közösségek Európáját valósítaná meg”.
Tovább »

Mihálffy Béla a dorozsmai ünnepen: Mindenkit pajzsunk mögé fogadunk, aki védelmet keres + FOTÓK

2016. augusztus 20., szombat · Hozzászólok

aug20_dorozsma006kf

A magyarság a 21. században is Európa, a közös bölcső védelmezője – mondta az önkormányzati képviselő, aki szerint csak azt nem látjuk szívesen, aki köszönet és ölelés helyett baltával jön felénk. Tovább »

Csapó Benő augusztus 20-án: Magyarország tudásalapú megújulást kíván

2016. augusztus 20., szombat · 4 hozzászólás

aug20_varosi_unnepseg017kfSzeged felelősségéről a közoktatás megújításában, valamint az iskolarendszerről mint a magyar kultúra megtartó erejéről beszélt az augusztus 20-ai városi ünnepégen Csapó Benő díszpolgár. Mint mondta, Szent István király Imre herceghez intézett intelmei révén olyan gondolatok maradtak fenn, melyek messze túlmutatnak az országépítési szándékon.
Tovább »

Következő oldal »