Amerikai futball: megállítják-e a Sólymok szárnyalását a Patrióták?

2017. február 5., vasárnap · 9 hozzászólás

PatriotsFalcons2

Elérkezett minden amerikai futball-rajongó várva várt ünnepe a Super Bowl, ahol idén az Atlanta Falcons és a New England Patriots csap össze a Vince Lombardi-trófeáért. Kovács Sándorral, a Sport tévé szakkomentátorával néztük meg szakmai szemmel, mi dönthet a találkozón. Tovább »

Amerikai futball: milliókat ragaszt a képernyők elé a Super Bowl

2017. február 3., péntek · Hozzászólok

RyanBrady

Milliókat ragaszt világszerte képernyők elé, döbbenetes pénzeket mozgat meg, mára pedig legalább olyan szerves része az amerikai kultúrának mint a Hálaadás vagy a Függetlenség napja. Tovább »

Amerikai futball: mondd, te kit választanál?

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

aaronrodgers

Nyakunkon a mínuszok, a dermesztő hideg, a cudar hófúvás és az amerikai futball liga rájátszása! Igen, nem kell tovább várakoznia a hajnali baglyok táborának, végre elkezdődik a harc a Lombardi trófeáért az NFL-ben. Tovább »

Amerikai futball: javában zajlik a munka a Makó Rednecksnél

2016. április 2., szombat · Hozzászólok

mako_rednecks_02

Csongrád megye második amerikaifutball-csapata, a Makó Rednecks küzdelmes hónapokon van túl. A decemberi kezdeti lelkesedés továbbra is töretlen, sikerült bővíteni a létszámot, a jelenlegi 25-ös keretből pedig 16-18-an rendszeresen ott is vannak a heti három tréningen. Sajnos, mint minden sportágnál itt is tapasztalható lemorzsolódás, van aki munka mellett nem tudta vállalni a játékot, vagy rájött, hogy nem neki való.
Tovább »

Amerikai futball: a denveri védelem a Carolinát is megállította

2016. február 9., kedd · Hozzászólok

von_miller_champ_nfl

A Denver Broncos nyerte az ötvenedik Super Bowlt: az NFL, azaz az amerikai futball-liga döntőjében a kiváló évet produkáló denveri védekező egység a ligaelit Carolina Panthers támadósorát is hatástalanítani tudta, így megszerezte a franchise harmadik bajnoki címét. A döntőről az Aréna kupára készülő Szeged Templars védekező koordinátorával, Kaldenecker Zsolttal beszélgettünk. Tovább »

Következő oldal »