Amerikai futball: mondd, te kit választanál?

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

aaronrodgers

Nyakunkon a mínuszok, a dermesztő hideg, a cudar hófúvás és az amerikai futball liga rájátszása! Igen, nem kell tovább várakoznia a hajnali baglyok táborának, végre elkezdődik a harc a Lombardi trófeáért az NFL-ben. Tovább »

Amerikai futball: javában zajlik a munka a Makó Rednecksnél

2016. április 2., szombat · Hozzászólok

mako_rednecks_02

Csongrád megye második amerikaifutball-csapata, a Makó Rednecks küzdelmes hónapokon van túl. A decemberi kezdeti lelkesedés továbbra is töretlen, sikerült bővíteni a létszámot, a jelenlegi 25-ös keretből pedig 16-18-an rendszeresen ott is vannak a heti három tréningen. Sajnos, mint minden sportágnál itt is tapasztalható lemorzsolódás, van aki munka mellett nem tudta vállalni a játékot, vagy rájött, hogy nem neki való.
Tovább »

Amerikai futball: a denveri védelem a Carolinát is megállította

2016. február 9., kedd · Hozzászólok

von_miller_champ_nfl

A Denver Broncos nyerte az ötvenedik Super Bowlt: az NFL, azaz az amerikai futball-liga döntőjében a kiváló évet produkáló denveri védekező egység a ligaelit Carolina Panthers támadósorát is hatástalanítani tudta, így megszerezte a franchise harmadik bajnoki címét. A döntőről az Aréna kupára készülő Szeged Templars védekező koordinátorával, Kaldenecker Zsolttal beszélgettünk. Tovább »

Amerikai futball: a Carolina sikerét várja Militár Iván és Clayton Vette is

2016. február 4., csütörtök · Hozzászólok

TWITTER_panthers

Hétfőn hajnalban eldől, ki nyer az ötvenedik SuperBowlt: az amerikai futball-liga idei döntőjét a két első kiemelt csapat, a Denver Broncos és a Carolina Panthers játssza. A finálé előtt egy Amerikában élő szegedi, valamint egy Szegeden élő amerikai sportolót kérdeztünk. Tovább »

Amerikai futball: újra szórják a touchdownokat Szegeden + FOTÓK

2015. november 30., hétfő · Hozzászólok

amerikai-foci-szeged-mj  082

Touchdown, interception, fumble, first down, field goal – néhány kifejezés, ami az amerikai futball kedvelőinek jóformán a hétköznapi nyelvhasználatot jelenti. A sportág követői a nemrég megalakult Szeged Templarsnak köszönhetően újból űzhetik ezt a sportágat, a kezdetekről beszélgettünk a csapat támadóegységének koordinátorával, Haiter Györggyel. Tovább »

Következő oldal »