Aláíró pont nyílt Vásárhelyen az állatvédelmi törvény szigorításáért

2017. augusztus 16., szerda · Hozzászólok

Országos aláírásgyűjtés indult az állatvédelmi törvény szigorítására. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott. A gyűjtés célja, hogy kapjon tényleges szabadságvesztést az, aki gerinces állatot megkínoz, elpusztít, és ilyen esetekben a büntetési tétel alsó határa 1 év legyen, valamint kerüljön bevezetésre a szabadságvesztés főbüntetés mellett azon mellékbüntetés, mely alkalmas arra, hogy 5 évre eltiltsa az elkövetőt az állattartástól. Aki ezzel egyetért, aláírásával Hódmezővásárhelyen is támogathatja a kezdeményezést. Tovább »

Apró-Juhász: Nem hagyjuk a vértói emlékhely megsemmisítését!

2017. április 12., szerda · 20 hozzászólás

apro-juhasz_verto011kf

A vértói emlékhely felszámolása ellen aláírásokat gyűjtenek, Apró-Juhász János ombudsmanhoz is fordult. Leszögezte, nem hagyják, hogy a szegedi és nemzetközi összefogással létrehozott több tízmillió forintos anyagi és felbecsülhetetlen szellemi értéket megsemmisítsék. Tovább »

Botka, NOlimpia és Komócsin kedd este az Echo Böngészőjében

2017. január 24., kedd · Egy hozzászólás

Olimpia 2024 - A Momentum Mozgalom a budapesti rendezés ellen g

A Momentum olimpiaellenes aláírásgyűjtése, Komócsin Mihály eltitkolt temetése, tevékenységének relativizálása és Botka László miniszterelnök-jelöltsége a témája az Echo TV kedden 21.30-kor kezdődő Böngészőjének. Tovább »

Az MSZP és az LMP is támogatja 2024-es budapesti olimpia pályázatról indított aláírásgyűjtést

2017. január 19., csütörtök · Hozzászólok

Olimpia 2024 - A Momentum Mozgalom a budapesti rendezés ellen g

Támogatásáról biztosította a 2024-es budapesti olimpia pályázatról indított aláírásgyűjtést Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Horváth Csaba, a párt fővárosi közgyűlési képviselője. Tovább »

Orbán és Lázár közbenjárásában is bíznak a tápéi kompért küzdők

2017. január 17., kedd · 30 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj001kf

Nem hagyják magukat a tápaiak, folytatják az aláírásgyűjtést, amit a Tisza túlpartjára is kiterjesztenek a tápéi komp újraindítása érdekében. Lázár János kancelláriaminiszteren keresztül azt is szeretnék elérni, hogy Orbán Viktor január végi szegedi látogatásán erről is tárgyaljanak Botka László polgármesterrel. Tovább »

Gyurcsányi pályán a szegedi polgármester, a város jövőképért kiált

2016. november 23., szerda · 36 hozzászólás

barthalaszlo

Míg más nagyvárosokban a bevétel növekszik, Szegeden a városvezetéshez kapcsolódó etikai, hatósági, bírósági ügyek száma szaporodik. Máshol adót csökkentenek, Botka Lászlóék viszont tovább sarcolják a lakosságot. Mintha másként, más irányba forogna az ország és Szeged kereke. A Tisza Lajos Közéleti Egyesület aláírásgyűjtő akcióba kezd, hogy levegőhöz juttassa a szegedieket. Céljuk a lakosságot és a vállalkozásokat érintő helyi terhek mérséklése – „Harc a sarc ellen” újratöltve. Bartha László elnökkel vontunk mérleget. Tovább »

Vasárnapi pihenőnap: lejárt a határidő, a szocialisták nem adták le az összegyűjtött aláírásokat

2016. augusztus 10., szerda · Egy hozzászólás

Lejárt a vasárnapi boltzárra vonatkozó népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtésének határideje, de a szocialisták már korábban felhagytak azzal, így nem is vitték be az összegyűjtött aláírásokat a választási irodába. Tovább »

Tóbiás Botkával rodeózott Szegeden: A népszavazáshoz szükséges aláírásokat június 28-án adja le az MSZP

2016. június 21., kedd · 26 hozzászólás

mszp_botka_tobias_alairas01_gs

Nem lehet bízni a Nemzeti Választási Irodában és a Nemzeti Választási Bizottságban sem – ezzel indokolta Tóbiás József, az MSZP elnöke szegedi sajtótájékoztatóján, hogy az utolsó pillanatig, június 28-áig gyűjtik a földkérdésben tartandó népszavazás kiírásához szükséges támogató aláírásokat. Botka László szerint a referendum révén a választók piros lapot mutathatnak a kormánynak. Tovább »

A Kész Zoltán által kezdeményezett népszavazáshoz összegyűjtött aláírások 14 százaléka hibás

2016. június 14., kedd · 2 hozzászólás

A bérplafonról szóló népszavazáshoz összegyűjtött aláírások 14 százaléka minősült eddig hibásnak az ellenőrzés során – mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.
Tovább »

Következő oldal »