Áder: ismét védenünk kell határainkat

2017. augusztus 20., vasárnap · Egy hozzászólás

Áder János; Benkõ Tibor

Mást jelent ma a biztonság, mint akár csak egy évtizede: ismét védenünk kell határainkat, meg kell védenünk azt a független, szabad és európai országot, amelyet Szent István óta magyarok millióinak áldozata, jelleme és munkája formált – mondta Áder János köztársasági elnök vasárnap, államalapító Szent István király ünnepén Budapesten, a Kossuth Lajos téren tartott tisztavatáson. Tovább »

Áder János további szervezetek csatlakozását javasolta a klímavédelmi egyezményhez Emmanuel Macronnak

2017. augusztus 17., csütörtök · Hozzászólok

Áder János

További szervezetekkel bővítené a Párizsi Megállapodáshoz csatlakozók körét Áder János köztársasági elnök. Emmanuel Macron francia államfőnek írt levelében azt kérte a politikustól, teremtsék meg a feltételeit annak, hogy az új tagok már az idei nagy nemzetközi klímavédelmi találkozókon érdemi szerephez juthassanak. Tovább »

Áder: a haderőfejlesztési reform hozzájárul a biztonság erősödéséhez

2017. július 12., szerda · Egy hozzászólás

Áder János; Szalay Ferenc; Simicskó István

Magyarország, illetve a magyar gazdaság kellően erős a Zrínyi 2026 haderőfejlesztési reform végrehajtásához, ami növeli a magyar emberek biztonságérzetét – mondta a köztársasági elnök szerdán Szolnokon. Tovább »

Reformáció 500 – Áder: a reformáció a magyar nemzet életének része, nemzettudatának támasza

2017. június 24., szombat · Hozzászólok

A reformáció évszázadok alatt nemcsak része lett a magyar nemzet életének, hanem nemzettudatának, magyarságtudatának támasza is – mondta Áder János köztársasági elnök a Magyar Református Egyház zsinatának debreceni ünnepi ülésén szombaton. Tovább »

Következő oldal »