Ápolói béremelés és fűben az orvosság – Szegeden gyűjtött aláírást a 4K!

2016. május 14., szombat · Egy hozzászólás

4k_sajttaj002kf

Az előbbiről beszélt lapunknak a párt elnöke, az utóbbiról lehetett szórólapot elvinni. 50 százalékos béremelést javasolna az egészségügyben a Negyedik Köztársaságért párt. Tovább »

Szegedi LMP: turisták helyett az itt élők profitáljanak a városfejlesztésből!

2014. augusztus 18., hétfő · 10 hozzászólás

DSCF6295

Odessza városrész szociális rehabilitációja miatt adtak hangot aggodalmuknak a szegedi LMP és 4K! képviselői. Málovics György polgármesterjelölt szerint a városfejlesztésnek nem csak a turizmus fellendítését, hanem az itt élők igényeit is figyelembe kellene vennie.
Tovább »

Málovics György az LMP szegedi polgármesterjelöltje

2014. augusztus 14., csütörtök · 25 hozzászólás

lmp_pm_jelolt_malovics_gyorgy02_gs

Az új szegedi közgyűlésbe két képviselőt delegálna az LMP. A húsz egyéni képviselőjelölti és a listás helyek közül még néhány esetben nem döntöttek, de az már biztos, hogy Botka László, Kothencz János és Tóth Péter kihívója Málovics György lesz. Tovább »

Kormányszóvivői Iroda: alaptalanul vádaskodik az LMP

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

Alaptalanul vádaskodik és valótlanságokkal mozgósít az LMP, a Szolidaritás és a 4K! – közölte az MTI-vel szombaton a Kormányszóvivői Iroda, hangsúlyozva, hogy a kormány elkötelezett a családokat és a dolgozni vágyókat támogató új munka törvénykönyve, a családokat és vállalkozásokat támogató adópolitika és egy kiszámítható költségvetés megvalósulása mellett.
Tovább »

Vélemény: Politikussá válni

2011. október 31., hétfő · 23 hozzászólás

Az imént még alig volt miből választani, alig négy párt mondhatta magát valamirevalónak, most meg annyi pártkezdemény, mozgalom termet a semmi hátán, hogy győzze megjegyezni az újabbnál újabb formációkat az ember!

Tovább »