Balhé

Halállal ért véget a kocsmai nézeteltérés Szentesen

Halállal ért véget a kocsmai nézeteltérés Szentesen

2023. április 12., szerda
Halállal ért véget a kocsmai nézeteltérés Szentesen

Halálos sérülést okozott egy férfi szentesen egy szentesi kocsmában. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt ellene.

Az eset a vádirat szerint tavaly szeptemberben történt. A kora esti órákban a vádlott a barátaival italozott és billiárdozott az egyik szentesi sörözőben. A szórakozóhelyen tartózkodott a sértett is, aki egész délután alkoholt fogyasztott és szemmel láthatóan ittas állapotban volt és ebből adódóan beleszólogatott mások, így a vádlott beszélgetésébe is.

A sértett ezzel egy idő után felidegesítette a vádlottat, aki ezt megelégelve eleinte kiabálni kezdett vele, majd fejen ütötte és a felkarjánál fogva kihajította őt a kocsmából.

Az ittasságából adódóan mozgáskoordinációs problémákkal küszködő sértett tompítás nélkül arccal előre a betonjárdára esett és olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett el, hogy az esetet követően elhalálozott.

A főügyészség a vádlottat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésével vádolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.