ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Balázs József

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Balázs József

2013. március 6., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Balázs József

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetemen a Természettudományi és Informatikai Karon tanult biológia szakon 2 évig

Balázs József

. Ezután úgy érezte, hogy nem neki való, így szakot váltott és jelenleg fizikát tanul. Ezzel szívesen foglalkozna és kutatásokban is nagy örömmel venne részt, leginkább az atomfizika érdekli. Hajdú–Bihar megyéből jött, Szegeden koleszban lakik, aminek elmondása szerint meg vannak a maga előnyei és hátrányai, de mindenképpen hangulatos. A „napfény városát” nagyon szereti, tetszik neki a pezsgés és a város hangulata.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Hobbi szinten dobol, két fajta dobja is van, egy dzsembe és egy darbuka. Barátaival szokott összejönni zenélgetni, még fellépni is hívják őket, voltak már a Rongy Kocsmában vagy például a Verandában is. Viszont leginkább az utcán lehet őket látni, illetve fesztiválokon, mint a nem oly rég megrendezett IV. Toros Pálinkafesztivál. Imádnak zenélni, jó közös programnak tartják és legalább kevéske pénz is összejön belőle. József emellett még néha festeget és érdekli a filozófia is. Bulizni nem nagyon jár, nem az ő világa a diszkó. Inkább összeülnek az ismerőseivel iszogatnak és beszélgetnek. Bár azért a kolibulikban meg szokott fordulni. Annak örülne a legjobban, ha majd a munka mellett mindig jutna idő a zenélésre.

Zenelista:

1. The Doors – Riders ont he Storm 2. Janis Joplin – Peace of my heart 3. Irie Maffia – Rock it on 4. Pearl Jam – Corduroy 5. Irie Maffia feat. Lutan Fyah – Everyday Riot 6. Bob Marley – One Love 7. Irie Maffia feat. AKPH – Livin’ it Easy 8. Bob Marley – No Woman No Cry

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.