Szórakozás

Új játékosokat vár A Piramis!

Új játékosokat vár A Piramis!

2018. január 6., szombat
Új játékosokat vár A Piramis!

Csak néhány napja indult el a TV2 vadonatúj sorsfordító vetélkedője A Piramis és máris meghódította Magyarországot! Ma estétől újabb játékosok jelentkezését várja a csatorna, mert rövidesen indulnak a forgatások, hiszen 2018 tavasza nem szólhat másról, mint A Piramisról!

Napról napra láthatjuk, hogy elképesztő érzelmi hullámvasútra szállnak fel azok a játékosok, akik megküzdenek a Piramissal. Stohl András az első pillanatától kezdve együtt lélegzik velük, átérzi örömüket, bánatukat és segít a feszültségoldásban, miközben profin irányítja a játékot. Nemcsak ígéret! A Piramis valóra váltja az álmokat! Ha a tudás mellett a szerencse is a versenyzők mellé szegődik, akár több száz millió forinttal gazdagabban térhetnek haza életük legnagyobb kalandjáról. Az eddig sugárzott 7 epizód alatt összesen 38.530.000 forintot vihettek haza a nyertesek. Ha nem szeretne kimaradni a tavasz legszenvedélyesebb vetélkedőjéből, akkor itt jelentkezhet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.