Írjon nekünk

Hírzóna

Tenisz: Dinnyés Lili második az országoson

Megjelent:

A közelmúltban rendezték meg a 12 éves lány korosztály számára az országos bajnokságot Budapesten, amely kiíráson a Gellért SE játékosai eredményesen szerepeltek.

Az egyik legnagyobb favorit, az első kiemelt Dinnyés Lili volt, Trója Tibor tanítványa. A játékos az elődöntőig sima meccseket vívott, a döntőbe jutásért már egy komolyabb mérkőzés következett a számára. Lili az első szettet 2:4 hátrányból fordítva nyerte meg 6:4-re, míg a másodikat magabiztos játékkal húzta be 6:1-re. A döntőt egy budapesti ellenféllel vívta, ahol egy színvonalas mérkőzésen maradt alul 6:3 – 6:3 arányban.

A Gellért SE másik tehetséges versenyzője, Major Stella a négy közé jutásért játszott mérkőzésén megsérült, fel kellett adnia a versenyt. A bokaficamot szenvedő teniszezőre háromhetes kényszerpihenő vár.

Bíró Melinda és Kis-Czakó Eszter a bajnokságon harmadik helyezést értek el. Melinda egyéniben a legjobb nyolcig jutott, ahol attól a teniszezőtől szenvedett vereséget, akit később Dinnyés Lili győzött le a döntőbe jutásért.

Trója Tibor lapunknak elmondta, a mérkőzéseket kemény pályán játszották, amely szokatlan volt a salakon edző játékosai számára. Ennek ellenére szerinte hamar alkalmazkodtak a fiatalok a körülményekhez. – Büszke vagyok Lilire, szép játékot mutatott be és végig küzdött. Ezzel az eredménnyel pedig készülhet a január végi fedett pályás korosztályos csapat Európa-bajnokságra. A magyarok többek között az erős csehekkel kerültek egy csoportba – tette hozzá. A versenyre Bíró Melindát, Major Stellát és Dinnyés Lilit Trója Tibor készítette fel, Kis-Czakó Eszter edzője Fricska Fanni.

Fotó: egyesület

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Indítsd be nálunk a karriered – kollégákat keresünk!

Megjelent:

Szerző:

Megújult hírportálunk lendületes, fiatal csapatába újságírókat keresünk.

Tovább olvasom

Hírzóna

Sokan buktak a határon a hétvégén!

Megjelent:

Szerző:

37 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

A havat és az esőt sem ússzuk meg a héten!

Megjelent:

Szerző:

Jellemzően csapadékos idő várható a jövő héten: eső, havas eső, hó, néhol ónos eső is lehet, de olykor a nap is kisüt. A leghidegebb órákban mínusz 10, néhol nappal is 0 fok körül marad a hőmérséklet, de a hét második felében ismét melegszik az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez […]

Tovább olvasom

Aktuál