Krimi

Paneltűz Hódmezővásárhelyen, meghalt egy ember

Paneltűz Hódmezővásárhelyen, meghalt egy ember

2018. január 6., szombat
Paneltűz Hódmezővásárhelyen, meghalt egy ember

Egy ember meghalt, amikor tűz keletkezett egy panelház egyik lakásában Hódmezővásárhelyen, a belvároshoz közeli Hódtó utcában szombaton hajnalban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Molnár Krisztina elmondta, a 65 éves férfi holttestét annak a hetedik emeleti lakásnak az erkélyén találták meg, ahol a tűz keletkezett. Hozzátette: négy embert füstmérgezés miatt kórházba szállítottak. A ház lakóit - csaknem száz embert - biztonságos helyre, a városi sportcsarnokba és a Cseresnyés kollégiumba kísérték - közölte a főhadnagy. A tűzhöz a megye szinte minden parancsnokságáról riasztottak egységeket, a munkálatokat a katasztrófavédelem műveleti szolgálata irányítja. A lángokat sikerült megfékezni, az utómunkálatok azonban hosszabb ideig eltarthatnak - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.