Írjon nekünk

Politika

Őszinteségi roham: Ujhelyi István szerint nem biztos, hogy lesz MSZP 2018 után!

/var/www/szma/stab/arnold lajos.jpg

Megjelent:

Újabb interjúban borult ki a tavaly októberben lemondott MSZP alelnök. Ujhelyi szerint nagy kérdés, hogy MSZP-nek fogják-e hívni az MSZP-t a tavaszi választások után. Az interjút az Azonnali készítette.

Nagy kérdés, hogy a tavaszi választás után is MSZP-nek fogják-e hívni az MSZP-t – mondta az Azonnalinak Ujhelyi István, aki októberben mondott le az MSZP alelnöki tisztségéről. A pártból azért nem akar kilépni, azt pedig nem árulja el: az MSZP, vagy új mozgalma, a RED listáján indul-e a 2019-es EP-választáson.

Ujhelyi István akkor mondott le az MSZP alelnöki tisztségéről – idézi fel a lap, mikor Botka László visszalépett a párt miniszterelnök-jelöltségétől. Az Azonnalinak az EP-képviselő most azt mondta:

nem tudott azonosulni azzal az iránnyal, amelybe a teljes magyar ellenzék az MSZP-t is beleértve elindult, ezért adta vissza az alelnökséget.

Arra a kérdésre, hogy a 2019-es európai parlamenti választáson az új, baloldali mozgalma a RED, vagy az MSZP listáján indul-e majd, Ujhelyi István nem adott egyértelmű választ. Az MSZP korábbi alelnöke úgy fogalmazott:

biztos, hogy indulni fog képviselői helyért, de hogy a tavaszi választás után hogyan fog kinézni a magyar baloldal, „az egy másik kérdés”.

És hogy lesz-e még egyáltalán MSZP a választások után? Maga a közösség biztosan létezni fog, de hogy hogy fogják hívni, az majd április után derül ki – mondta a lapnak a szocialista politikus.

Kommentek

Tovább olvasom

Politika

Megkezdődött a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli állami kárrendezése

/var/www/szma/stab/arnold lajos.jpg

Megjelent:

Szerző:

Február végéig adhatják be – az ország bármelyik kormányablakában, személyesen – kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai.

Tovább olvasom

Politika

Orbán a Welt am Sonntagnak: “nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket”

/var/www/szma/stab/arnold lajos.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az EU-nak segítenie kell a menekülteken, de “nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Welt am Sonntag című konzervatív vasárnapi német lapnak adott interjúban. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

A nyugalmat, a biztonságot szeretnék megőrizni a polgármesterek

/var/www/szma/stab/arnold lajos.jpg

Megjelent:

Szerző:

Cser-Palkovics András (Fidesz), Székesfehérvár polgármestere szerint a nyugalmat, a biztonságot szeretnék megőrizni a magyar települések vezetői, ezért utasítja el a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ), hogy Magyarország bevándorlóország legyen és a településeken bevándorlásszervező irodák működjenek. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál