Krimi

Önmagát vágta meg egy férfi a Szatymazi utcában

Önmagát vágta meg egy férfi a Szatymazi utcában

2018. január 18., csütörtök
Önmagát vágta meg egy férfi a Szatymazi utcában

Egy konyhakéssel okozott magának súlyos sérülést egy helybeli férfi Szegeden. A mentők kórházba szállították – tájékoztatott a rendőrség.

A rendőrségre január 18-án valamivel 10 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy egy vérző férfi fekszik a Rókusi körút és Szatymazi utca sarkán, a járdán. A kiérkező mentők a sérültet kórházba szállították.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az ügyben életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indítottak nyomozást. A széleskörű adatgyűjtés és a helyszíni szemle azonban megállapította, hogy nem történt idegenkezűség, a férfi magának okozta a sérülést. A Szatymazi utcába

idén már nem először riasztották a rendőrséget

. Az újév első napján a megalapozott gyanú szerint egy fiatal férfi a délelőtti órákban Szegeden, egy Szatymazi utcai lakás szobájában több alkalommal fejen ütötte barátnőjét, majd a sértett fejét falba verte, illetőleg nyakát két kézzel leszorította. A bántalmazások következtében a lány a helyszínen meghalt. A gyanúsított ezt követően öngyilkosságot kísérelt meg, ereit felvágta, azonban rövid idő múlva meggondolta magát és a szomszédba becsöngetve mentőt, illetőleg rendőrt hívott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.