Közélet

Már a táblák sem a régiek Szegeden

Már a táblák sem a régiek Szegeden

2018. január 8., hétfő
Már a táblák sem a régiek Szegeden

Nagy a káosz Szegeden, már a tájékoztató tábláknak sem lehet hinni. Ön érti ezt?

Az

Index

Tamás nevezetű olvasója nem érti mi a rossebről tájékoztatja a szegedi villamosozókat a villamosmegállóban kihelyezett "tájékoztató" tábla. Pedig a villamosmegállóban kihelyezett tábla nem tűnik valami véletlen hibának: szépen be van üvegezve, és láthatólag kint van már egy ideje annak rendje és módja szerint. Szóval valószínűleg az a hülye, aki nem érti, és véletlenül sem más – írja a portál.

Fotó: Index, Tamás A lap felhívására a táblán összefoglaltakat illetően több megfejtés is érkezett. "Ez a tábla az utasokat tájékoztatja arról, hogy az 1-es és 2-es villamosok honnan tájékozódhatnak az induló járatokról" – írta Zoltánné. Móric ezzel szemben nem a nyelvészetre, hanem a saját emlékeire támaszkodik: "A felirat közepét valószínűleg lemosta az eső, szép világos, sárgás árnyalattal volt kiemelve, újkorában is csodálatos kontraszttal" - írta. A szegedma.hu csapata is megpróbált utána járni a tájékoztató tábla rejtélyének, de kiérkezésünkkor hűlt helyét találtuk a híressé vált táblának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.