Hírzóna

Kedden mutatja be a szegedi Fidesz mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét

Kedden mutatja be a szegedi Fidesz mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét

2018. január 12., péntek
Kedden mutatja be a szegedi Fidesz mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét

Le kell végre zárni a kudarcokkal, büntető perekkel, szegedi családok kisemmizésével, trükközésekkel, 170 milliós szocialista jutalom osztogatással terhelt múltat - írta a párt közleményében.

"Ahogy Vona Gábor ködösít és hazudozik Budapesten nap, mint nap; úgy hazudozik Szegeden szemrebbenés nélkül Tóth Péter, a Jobbik politikusa. Ma éppen azt találta mondani, hogy a Fidesznek nincsenek országgyűlési képviselő-jelöltjei Szegeden.

(Tóth Péter ma délelőttre hívott össze sajtótájékoztatót, mert szerinte nincs jelöltje a Fidesznek Szegeden - a szerk.)

Ahogy eddig mindig, most is mellélőtt Tóth Péter; vagy ezúttal is szándékosan hazudott a szegedieknek, szándékosan próbálta őket átverni. A Fidesz jövő héten kedden, az országos választmány ülése után, Szegeden fogja bemutatni mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét. Az eseményre (amelyről részletes meghívót küldünk majd) mindenkit szeretettel várunk, aki kíváncsi arra, kik lesznek azok, akik új és látványos fejlődési pályára állítják majd a várost a magyar kormánnyal közösen. Le kell végre zárni a kudarcokkal, büntető perekkel, szegedi családok kisemmizésével, trükközésekkel, 170 milliós szocialista jutalom osztogatással terhelt múltat. A bukott baloldali politikusok és szekértolóik ideje lejárt!" – áll a Fidesz Szegedi Szervezetének közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.