Írjon nekünk

Hírzóna

Kedden mutatja be a szegedi Fidesz mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét

Megjelent:

Le kell végre zárni a kudarcokkal, büntető perekkel, szegedi családok kisemmizésével, trükközésekkel, 170 milliós szocialista jutalom osztogatással terhelt múltat – írta a párt közleményében.

“Ahogy Vona Gábor ködösít és hazudozik Budapesten nap, mint nap; úgy hazudozik Szegeden szemrebbenés nélkül Tóth Péter, a Jobbik politikusa. Ma éppen azt találta mondani, hogy a Fidesznek nincsenek országgyűlési képviselő-jelöltjei Szegeden.

(Tóth Péter ma délelőttre hívott össze sajtótájékoztatót, mert szerinte nincs jelöltje a Fidesznek Szegeden – a szerk.)

Ahogy eddig mindig, most is mellélőtt Tóth Péter; vagy ezúttal is szándékosan hazudott a szegedieknek, szándékosan próbálta őket átverni.

A Fidesz jövő héten kedden, az országos választmány ülése után, Szegeden fogja bemutatni mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét. Az eseményre (amelyről részletes meghívót küldünk majd) mindenkit szeretettel várunk, aki kíváncsi arra, kik lesznek azok, akik új és látványos fejlődési pályára állítják majd a várost a magyar kormánnyal közösen.

Le kell végre zárni a kudarcokkal, büntető perekkel, szegedi családok kisemmizésével, trükközésekkel, 170 milliós szocialista jutalom osztogatással terhelt múltat. A bukott baloldali politikusok és szekértolóik ideje lejárt!” – áll a Fidesz Szegedi Szervezetének közleményében.

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Indítsd be nálunk a karriered – kollégákat keresünk!

Megjelent:

Szerző:

Megújult hírportálunk lendületes, fiatal csapatába újságírókat keresünk.

Tovább olvasom

Hírzóna

Sokan buktak a határon a hétvégén!

Megjelent:

Szerző:

37 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

A havat és az esőt sem ússzuk meg a héten!

Megjelent:

Szerző:

Jellemzően csapadékos idő várható a jövő héten: eső, havas eső, hó, néhol ónos eső is lehet, de olykor a nap is kisüt. A leghidegebb órákban mínusz 10, néhol nappal is 0 fok körül marad a hőmérséklet, de a hét második felében ismét melegszik az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez […]

Tovább olvasom

Aktuál