Közösség

Izgalmas játszóházi programok a Csongor téren

Izgalmas játszóházi programok a Csongor téren

2018. január 4., csütörtök
Izgalmas játszóházi programok a Csongor téren

Színes rendezvények sokaságával várják az érdeklődőket az ÁGOTA Játszóházban a Csongor téren.

Január 8. hétfő 17.00 - Tea és társasjáték parti

Január 9. kedd 17.00 - Magyarország junior kvíz

Játékos vetélkedő, ahol Magyarországgal kapcsolatos érdekes tudnivalókat ismerhetnek meg a gyerekek.

Január 10. szerda 17.00 – Lexikonfejtés

A gyorsasági és ügyességi játék folyamán a gyerekeket arra ösztönözzük, hogy tanulják meg használni a lexikonokat. Különböző kifejezéseket, fogalmakat kell megtalálniuk a kézhez kapott lexikonon segítségével.

Január 11. csütörtök 17:00 - Kézműves foglalkozás

Fonalgrafika, fonal képek készítése Görbe Tünde önkéntesünk vezetésével.

Január 15. hétfő 17.00 - Tea és társasjáték parti

Január 16. kedd 17.00 - Hotelportás-közösségi játék

Szórakoztató játék, ahol nagy szükség van a gyerekeknek a memóriájára, a játék folyamán kiderül, mennyire tudnak figyelni és memorizálni a résztvevők.

Január 17. szerda 17.30 - Zumba

Martus Daniella önkéntesünk tartja a foglalkozást. Várjuk a mozogni vágyó családokat!

Január 19. péntek 17.00 - Tini szórakozó est

Játszóházunk egyik kulcsfontosságú programja a tini szórakozó est, ahol a gyermekek az önkénteseink társaságában elsajátíthatják a kulturált szórakozás formáját. A tini szórakozó estünk drog és alkoholmentes

Január 22. hétfő 17.00 - A magyar kultúra napja

Eme jeles nap alkalmából beszélgetünk a magyar költők életéről, a gyermekek megtudhatnak néhány érdekességet, amit a tankönyvekből nem tanulnak.

Január 23. kedd 17.00 – Kamasz panasz

Te kérdezel, mi válaszolunk. Ezen a programon a gyerekek név nélkül feltehetik a kérdéseiket az őket érintő problémákról. András Kata pszichológus lesz a vendégünk ezen a napon, akivel közösen próbálnak megoldást találni a gondjaikra.

Január 24. szerda 17.00 – Országjárás - Közösségi játék

Számos olyan helységnevünk van, amelyet önállóan, névszóként is használunk. A következő játékot játszhatjuk szóban is, írásban is. Feladat: olyan helység-, hegy-, folyó stb. nevet kell mondani (leírni), amelyeket egyben, vagy szétbontva a köznapi beszédben névszóként is használunk. A megoldásokat pontozzuk. Néhány példa: Ács, Avas, Bálvány, Békés, Csillaghegy, Dobogókő, Gyula, Hatvan stb

Január 25. csütörtök 17.00 - Kézműves foglalkozás- Fonal mandala

A foglalkozást Görbe Tünde önkéntesünk tartja

Január 26. péntek 17.00 – Filmklub

Január 30. kedd 17.00 - Küldönc-közösségi játék

Alapvető ismertek elsajátítása játékos formában. Két csapat játssza. A csapatok küldöncöket jelölnek ki, akik az ellen csapathoz mennek át. A vezető egy kérdést intéz hozzájuk (csomó, elsősegélynyújtó, súly, hosszúsági, területi becslés stb.). Azok a küldöncök, akik a feladott kérdésre nem tudtak válaszolni, foglyai lesznek a másik csapatnak.

Január 31. szerda 17.00 - Logika mestere-elme bajnokság

Olyan találós kérdésekre kell válaszolniuk a gyerekeknek, amiben a logikájukra kell támaszkodniuk, arra is nagy szükség van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.