Szórakozás

Így lehet megelőzni a rúzsbaleseteket

Így lehet megelőzni a rúzsbaleseteket

2018. január 18., csütörtök
Így lehet megelőzni a rúzsbaleseteket

Egy nő életében gyakran problémát jelenthet, ha a rúzs elkenődik az arcon, a fogakon, netán összekeni a ruhát, a poharat. A sminktetoválás ezzel szemben minden helyzetben tökéletes megoldást nyújt, hiszen kényelmes, biztonságos és garantálja a nőies megjelenést.

Valószínűleg minden hölggyel előfordult már életében, hogy kollégája, ismerőse, barátnője diszkréten jelezte neki, rúzsos a foga, elkenődött a sminkje. Bár randevú, üzleti megbeszélés vagy állásinterjú előtt a szelfikamerával vagy egy klasszikus kompakt zsebtükörrel könnyen ellenőrizhető a külsőnk, a sminktetoválás segítségével nem kell többé félni a hétköznapokban a rúzsbalesetektől. Patkós Alexandra Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb sminktetováló mestere. Rajong és hisz benne, amit csinál, ezt bizonyítja, hogy sokoldalú tudásának köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartott már képzéseket. A megfelelő szakember kiválasztásához azt tanácsolja, fontos, hogy profi szaktudással rendelkezzen, hiteles, felelősségteljes és szimpatikus legyen, hiszen az arcunkat bízzuk rá. „Egy jó sminktetováló kiemelt figyelmet fordít a tervezés-előrajzolásra, a színválasztásra és a pontos kivitelezésre. Azt a szakembert válasszuk, akinek a munkái, stílusa a legközelebb áll hozzánk, honlapján legalább harminc szép, éles referenciaképe van, és a munka részletei is jól láthatóak” – javasolja a szakma egyik legnevesebb hazai alakja. Megjegyezte, megkérdezhetjük ismerőseinket is, tudnak-e szakembert ajánlani, de a választási szempontok sokszor annyira különbözőek lehetnek, hogy az így ajánlott sminktetoválónak is érdemes utána olvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.