Sport

Futballpalánták csaptak össze Bordányban

Futballpalánták csaptak össze Bordányban

2018. január 10., szerda
Futballpalánták csaptak össze Bordányban

Az U14-es korosztály mérte össze futballtudását a helyi sportcsarnokban.

A Start 2018 Kupán benépesült szülőkkel és szurkolókkal a Bordányi Sportcsarnok. A település

honlapján

részletezték, összesen 96 labdarúgó lépett január elején pályára. A 2004-2005-ös születésű fiúk nyolc csapatban mérték össze erejüket. Az A csoportban végig kiélezett küzdelem folyt, még az utolsó meccs is tartogatott izgalmakat, ennek leginkább a SZEOL SC csapata örült, hiszen az Üllés-Hajdukovo meccs döntetlenjének köszönhetően kerülhettek Tóth Lukács fiai a döntőbe. A másik csoportban szintén szoros találkozókat vívtak a gyerekek. A csoportelsőségért a Bordány a Temerinnel csapott össze, a találkozó a vendégek sikerével ért véget. A döntőben a vajdasági csapat legyőzte a SZEOL SC-t, így a Temerin örülhetett az elsőségnek.

Január 13-án az U12-es, január 27-én az U9-es, február 3-án az U19-es, február 24-én az U11-es korosztály csapatai, míg február 25-én a felnőtt női csapatok versengenek a kupáért. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően kezdődnek, 2x10 perces játékidő mellett. A Bordányi Sportkör minden érdeklődőt vár a sportcsarnokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.