Politika

Fidesz: a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye

Fidesz: a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye

2018. január 7., vasárnap
Fidesz: a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye

A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye, ugyanis a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP és az Együtt is érintett lehet abban, hogy kampánycélokra használhatták fel a Czeglédy Csaba diákszövetkezetében foglalkoztatott diákokat.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: sajtóhírek szerint Czeglédy Csaba baloldali politikus iskolaszövetkezetében dolgozó fiataloknak a 2014-es választási kampányban diákmunkaként szórólapozniuk, standolniuk és aláírást gyűjteniük kellett.

A diákokat nemcsak anyagilag, hanem politikailag is "gátlástalanul" kihasználták - jelentette ki a nagyobbik kormánypárt politikusa.

Hozzátette, eddig is sejteni lehetett, hogy az ügyben nemcsak milliárdos áfacsalásról és a diákok pénzének lenyúlásáról, hanem politikai összefüggésekről is szó lehet. Czeglédy mögött ugyanis az "egymással évek óta veszekedő baloldal feltűnően összezárt és falaznak neki". A Fidesz felszólítja Gyurcsányt, az MSZP-t és az Együttet, hogy valljanak színt és fedjék fel, hogy "Czeglédy-bűnszervezete" kinek a pénzügyi és politikai érdekét szolgálta. MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.