Sport

Csamangó Attila és Győrfi Tamás bekerült a TOP3-ba

Csamangó Attila és Győrfi Tamás bekerült a TOP3-ba

2018. január 5., péntek
Csamangó Attila és Győrfi Tamás bekerült a TOP3-ba

Az NKM Szeged VE két edzője, Csamangó Attila és Győrfi Tamás továbbra is esélyes arra, hogy megkapja Az év fogyatékos sportolókkal foglalkozó címet - derült ki az M4 Sport – Az Év Sportolója 2017 díjátadó gála csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A

szegedlive.hu

írása nyomán a kiírás szervezői nyilvánosságra hozták, a tizenegy kategóriában melyik három jelölt kapta a legtöbb voksot a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán. Suba Róbert és Varga Katalin felkészítői pedig bekerültek a legjobb háromba. Az egyéni sportág csapatversenyében a világbajnok és Európa-bajnok női kajak négyes is szerepel a szűkített listán. Medveczky Erika mindkét világversenyen tagja volt az aranyérmes egységnek. A győzteseket jövő csütörtökön az M4 Sport-Az Év sportolója gálán hirdetik ki a fővárosi Nemzeti Színházban.

Az év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője:

Beliczay Sándor (kerekesszékes vívás) Csamangó Attila, Győrfi Tamás (kajak-kenu) Feczer Viktor (kerekesszékes vívás)

Az év csapata egyéni sportágak csapatversenyeiben:

Kajak-kenu, női K-4 (Takács Tamara, Medveczky Erika, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta, Lutz Dóra) Tenisz, Davis Kupa-csapat (Balázs Attila, Fucsovics Márton) Úszás, férfi 4x100-as gyorsváltó (Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd) Fotó: szegedive.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.