Hírzóna

A NAV szolgáltatásai is elérhetők lesznek Kisteleken

A NAV szolgáltatásai is elérhetők lesznek Kisteleken

2018. január 4., csütörtök
A NAV szolgáltatásai is elérhetők lesznek Kisteleken

Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adóigazgatósága új ügyfélszolgálati helyet – NAV ablakot – nyit a Kisteleki Járási Hivatal Kormányablakában.

Az ügyfelek a jövőben heti két alkalommal, csütörtöki és pénteki napokon intézhetik adózással kapcsolatos ügyeiket az új ügyfélszolgálaton, ahol a kormányablakok ügykörei és a családtámogatási és társadalombiztosítási ügyintézés mellett ezen túl a NAV szolgáltatásai is elérhetők lesznek. Így számottevően bővül az egy helyen elintézhető hivatalos ügyek száma Kistelek járásban. Az ügyfélszolgálatot hivatalosan január 5-én 10 órakor adja át a lakosságnak dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, Farkas Sándor országgyűlési képviselő és dr. Makó András, a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.