Politika

Nem kell kizavarni a konyhából Kövér Lászlót (Karácsonykor sem)

Nem kell kizavarni a konyhából Kövér Lászlót (Karácsonykor sem)

2017. december 13., szerda
Nem kell kizavarni a konyhából Kövér Lászlót (Karácsonykor sem)

Árulta el nekünk a Szegeden fórumozó politikus, az Országgyűlés elnöke, de azért ennél komolyabb témákat is érintettünk a villáminterjúnkban.

Kövér László szerint van esély arra Szegeden, hogy a polgári párt megnyerje a várost. Szerinte

a Fidesz komolyan újragondolta önmagát, és embereit is a városban, mert tanultak a hibájukból.

- Mindig jobb egy olyan városvezetésnek, és jobb a közösségnek is, ha képes szót érteni a kormánnyal. Bár van példa arra, hogy baloldali városvezetés is tud jól együtt dolgozni egy jobboldali kormánnyal, Szeged nem ebbe a kategóriába tartozik. Botka László ugyanis túlságosan konfrontatív személyiség, akivel nehéz jól együttműködni - mondta a házelnök, aki hozzátette, ennek ellenére

a magyar kormány százmilliárdos nagyságrendben támogatta meg a szegedieket az elmúlt időszakban.

Hogy pontosan hogyan, arról

EBBEN

és

EBBEN

a cikkünkben írtunk részletesen. Kövér Lászlótól sikerült megtudni azt is, miért várja már nagyon a karácsonyt; de azt is elárulta, hogy "nem szeretné átvenni a felesége szerepét", ezért őt nem kell kizavarni a konyhából: az ünnepi menüt az asszony készíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.