Sport

Négy aranyat hozott Romániából Panna

Négy aranyat hozott Romániából Panna

2017. december 11., hétfő
Négy aranyat hozott Romániából Panna

Négy hódmezővásárhelyi úszó vett részt Romániában, a Közép-Európai Országok Serdülő Úszó Bajnokságán. Közülük a legeredményesebb lett Ugrai Panna, a Hód Úszó SE kiválósága. Panna edzőjével, Ádándi –Kiss Gyulával vett részt élete első világversenyén, ahol letette karrierje alapköveit.

A CECJM –n, (

CENTRAL EUROPEAN COUNTRIES JUNIOR MEETING

) a vásárhelyiek Ugrai Panna után a következőképpen zártak: Szőke Zita (HSUVC) 2 arany 1 ezüst és 1 bronz, Pertich Zsombor (HSUVC) 1 ezüst 1 bronz, és Dohányos Annamari (HSUVC) 1 bronzéremmel tértek haza.

Ugrai Panna a verseny után azt mondta, hogy nagyon jó hangulatú versenyen tudott bizonyítani. Azt élvezte a legjobban, hogy több ország mérhette össze tudását, tehát nemzetközi porondon is be tudott mutatkozni. Trénere véleménye szerint óriási büszkeség, hogy Panna félelem nélkül teljesített a versenyen. Megnyerte a 200 m vegyest (2:22,06) a 100 méter hátat (1:05,32), majd a 200 hátat (2:18,35) is egyéniben. A pénteki 4x100 méteres vegyesváltóban is aranyérmes lett. Panna ezzel a versennyel is hangolódott a most hétvégén, december 16-17-én tartandó Cikluszáró kihívásaira.

  Forrás:

Trendhim

Magyarország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.