Hírzóna

Munkahelyéről lopott a férfi! Elkapták

Munkahelyéről lopott a férfi! Elkapták

2017. december 6., szerda
Munkahelyéről lopott a férfi! Elkapták

Csongrádi munkahelyén egy traktor pótkocsijára 3 tonna szójaőrleményt pakolt fel, majd azt a tulajdonos tudta nélkül elvitte.

A Csongrádi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy felgyői és egy csongrádi lakossal szemben. Előbbi munkahelyéről három tonna takarmányt lopott, utóbbi pedig azt eladta– írja a police.hu A 28 éves felgyői férfi október 19-én csongrádi munkahelyén egy traktor pótkocsijára 3 tonna szójaőrleményt pakolt fel, majd azt a tulajdonos tudta nélkül elvitte. A zsákmányolt takarmánnyal 22 éves unokatestvéréhez ment, aki azt továbbértékesítette. Az eladásból származó összeget a férfiak elosztották. A feltételezett elkövetőket a nyomozók előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük lopás és orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.