Szórakozás

Modern karácsony vintage hangulatban – videóval

Modern karácsony vintage hangulatban – videóval

2017. december 10., vasárnap
Modern karácsony vintage hangulatban – videóval

Az adventi hajrában zsúfolásig telnek a bevásárlóközpontok, pedig a legszebb dekorációhoz vagy tökéletes ajándékhoz sokszor inkább a kreativitás a kulcs. A saját készítésű díszek segítségével átélhetjük az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, ráadásul ebben az örömben a környezetünk is osztozni fog.

Hétvégén az első gyertya meggyújtásával visszafordíthatatlanul elindult a karácsonyi nyüzsgés: ideje átgondolni, hogy kinek mit ajándékozunk, és hogyan varázsoljuk igazán ünnepivé a lakás minden szegletét. Egyre többen választják az üzleteket elárasztó tömeg helyett az otthon melegét, és állnak neki az alkotásnak, legyen szó egy különleges, saját készítésű ajándékról vagy épp az ünnepi kiegészítőkről – áll a Bondex sajtóközleményében.

A klasszikus koszorún és adventi naptáron túl is van élet: ezúttal egy vintage-hangulatú, mégis modern karácsonyi dekorációt ajánlunk, amit pillanatok alatt elkészíthetünk.

Vintage karácsonyváró dekor Csorba Anitától Eszközök:

4 db raklapléc univerzális festék vagy Bondex Vintage Effect festék Bondex Metal Effect vagy Patina Effect Wax kalapács szögek ecset, rongy tetszőleges dekorációs elem, fenyőágak, stb. ragasztópisztoly festéknyitó, keverőpálca A léceket méretre vágjuk, megcsiszoljuk, és a felületüket portalanítjuk. Ezután egy rétegben visszük fel a festéket, hogy a fa erezete még látható maradjon. Vintage Effect festék esetén az ecsettel való felhordás után rögtön töröljük vissza a felületet a felesleges festék eltávolítása céljából. A festék megszáradása után egy puha rongy segítségével vékony rétegben eldolgozzuk a waxot a felületen, ez fogja az igazi vintage-hangulatot kölcsönözni a fának, valamint tartóssá és vízlepergetővé is varázsolja a felületünket.

Miután a wax is megszáradt, már össze is állíthatjuk az alapkeretet: a sarkokban 2-2 szöggel rögzítsük a léceket. Ezután következik a dekoráció központi eleme, amely tetszőleges lehet – Anita ezúttal egy szalmaőzt választott, amit ragasztópisztollyal illesztett a keretbe. Majd a fenyőágakat is ragasztópisztollyal rögzítjük, ehhez használhatunk valódi vagy műfenyőt is. Végezetül, hogy igazán karácsonyi legyen a végeredmény, a sarkokba csillogó gömböket, a faágakra pedig díszeket ragasztunk. A hangulatot egy meleg fényű led sorral koronázzuk meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.