Hírzóna

Körözött autók és munkagépek Csongrád megyében

Körözött autók és munkagépek Csongrád megyében

2017. december 6., szerda
Körözött autók és munkagépek Csongrád megyében

A magyar rendőrök az olasz, az angol és a svéd hatóságok által körözött gépkocsikat és munkagépeket foglaltak le Csanádpalotánál és Röszkénél.

Egy szerb állampolgárságú férfi december 5-én egy kisteherautóval akarta az országot elhagyni Röszkénél. A rendőrök a jármű rakterében két ipari munkagépet találtak, melyekről megállapították, hogy azokat a svéd hatóságok körözik – írja a police.hu. Csaknem 6 órával később egy román állampolgárságú férfi egy Opel sofőrjeként jelentkezett kilépésre Csanádpalotánál. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt Olaszország körözi. Ugyanitt, december 5-én 18 órakor akarta az országot elhagyni egy román állampolgárságú sofőr, aki egy Citroen típusú személyautót vezetett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsit az angol hatóságok körözik. A magyar rendőrök a személyautókat és a munkagépeket lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.