Sport

Kézilabda: magabiztos győzelem után, hetedik helyen telel az Algyő

Kézilabda: magabiztos győzelem után, hetedik helyen telel az Algyő

2017. december 17., vasárnap
Kézilabda: magabiztos győzelem után, hetedik helyen telel az Algyő

Újabb fordulót vívtak a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában. S bár a ContiTech FKSE-Algyő - Törökszentmiklós meccs mindkét csapat számára létfontosságú volt, csupán nyolc percig volt izgalmas.

ContiTech FKSE-Algyő - Törökszentmiklósi Székács SE 35-28 (19-15)

Algyő 200 néző, vezette: Fekete, Tóth. FKSE-Algyő: Kiss O.- VANCSICS 6, SIMON 2, Magyar, Valaczkai, John 6, Velky 8/2. Csere: Miklós (kapus), Döme 7, Kocsis 2/2, Molnár 2, Bella 2, Ambrus, Béleczki, Teimel, Dolezsál. Edző: Kovács István. Kiállítások: 8 ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/4 ill. 3/3. Ezzel a győzelemmel ötven százalékos őszt produkált az algyői csapat és a hetedik helyről várhatja a tavaszi idényt, amely teljesítmény megközelíti az elvártakat. Kovács István: - Gratulálok a csapatnak az utolsó őszi fordulóban nyújtott teljesítményéhez. Voltak pillanatok, amikor picit döcögött a játékunk, de úgy érzem teljesen megérdemelt volt a győzelmünk. Mindenkinek kellemes és karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.