Hírzóna

Jövőre sem jön kevesebb bevándorló

Jövőre sem jön kevesebb bevándorló

2017. december 29., péntek
Jövőre sem jön kevesebb bevándorló

Sőt, Afrikából még többen indulnak útnak.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint

a "24. órában vagyunk, hogy megerősítsük az Európai Unió határőrizeti rendszerét" a tömeges illegális bevándorlás távoltartására, az európai emberek biztonságának garantálására.

Bakondi György a Kossuth Rádióban ismét kiemelte: a prognózisok, különféle hírszerző szolgálatok előrejelzése szerint 2018-ban is folytatódni fog a tömeges illegális migráció mindhárom - a balkáni, a líbiai-olasz és a spanyol-marokkói - útvonalon.

Főleg Fekete-Afrika felől jelentős növekedést prognosztizálnak.

A főtanácsadó kérdésre válaszolva azt mondta, jelenleg nem indokolt a magyar határkerítés meghosszabbítása, a román határőrizeti szervekkel korrekt az együttműködés. - Jelenleg főleg Szerbia felől éri el a magyar határt a tömeges migráció, de ha ez áttevődne másik ország területére, akkor az érintett helyen megerősítik a magyar határőrizetet - tette hozzá Bakondi. (MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.