Sport

Jótékonysági gyűjtést szervezett a szegedi ketlebell sportklub

Jótékonysági gyűjtést szervezett a szegedi ketlebell sportklub

2017. december 24., vasárnap
Jótékonysági gyűjtést szervezett a szegedi ketlebell sportklub

251 ezer forint jött össze, a pénzből laptopot és tabletet kaptak beteg gyerekek.

Karácsony előtt egy gyűjtésbe kezdett a klub, ami szép sikerrel zárult. 251 ezer forintot sikerült összegyűjteniünk, amiből 4 rászoruló és komoly betegséggel küzdő gyermekeknek vettek ajándékokat, hogy nekik is legyen valami a karácsonyfa alatt. Az ajándékokat a Gyermekklinikán illetve az Egyetemi Sportközpontban adták át.

- Mivel a Gyermekklinikán volt kapcsolatunk, lehetőségünk volt úgy gyűjteni, hogy közvetlen a rászoruló, és komoly betegséggel küzdő gyermekek számára adhattuk át az adományokat.Be kell vallanom, hogy az akció előtt azt reméltem, hogy csak legyen annyi pénz, hogy egy gyereknek tudjuk venni egy komolyabb okostelefont, vagy laptopot.Azt szerettük volna, ha akár csak egy gyereknek is, de egy jelentősebb ajándékot tudjunk adni amit később rendszeresen tud használni.Egyértelműen kijelenthetjük, hogy az eddigi legkomolyabb karitatív akciónk született meg a kezdeményezésből - mesélte büszkén Imre Máté, a klub vezetője. A gyűjtés előzményeiről a

klub blogján lehet részletesen olvasni

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.