Hírzóna

Bűn- és baleset-megelőzési előadást tartottak Makón

Bűn- és baleset-megelőzési előadást tartottak Makón

2017. december 17., vasárnap
Bűn- és baleset-megelőzési előadást tartottak Makón

A Makói Rendőrkapitányság prevenciós munkatársai egy makói általános iskolában és egy kiszombori szociális intézményben tartottak megelőzési tájékoztatókat – írja a police.hu.

A rendőrök december 14-én az általános iskolában, az alsósoknak baleset-megelőzési tanórát tartottak, amelynek során a kerékpárosok és a gyalogosok közlekedésére vonatkozó legfontosabb szabályokat érintették. A kisiskolások a témához kapcsolódóan egy kisfilmet is megtekintettek. Ezt követően a felsős tanulók, bűnmegelőzési előadáson kaptak tájékoztatást a fiatalokat fenyegető veszélyekről. Az átadott ismeretek elmélyítését a Drogcédula című film és egy interaktív beszélgetés segítette.

A kiszombori szociális intézményben 35 szépkorú kapott fontos információkat a vagyonvédelem, az otthonok védelme témakörben, valamint az ünnepekhez kapcsolódóan az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről. Az előadás végén szó esett a segélyhívó használatáról is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.