Politika

Botka megijedt egy kérdéstől és válasz helyett inkább elrohant

Botka megijedt egy kérdéstől és válasz helyett inkább elrohant

2017. december 12., kedd
Botka megijedt egy kérdéstől és válasz helyett inkább elrohant

De tényleg!

Nem árulta el az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltje, hogy vannak-e még fideszes ügynökök a szocialistáknál - számol be a HírTV. Botka László a lemondásakor emlegetett beépített embereket, most kevésbé volt bőbeszédű. Míg a szocialisták új miniszterelnöki reménysége kiszivárogtatott hangfelvétel miatt volt kénytelen magyarázkodni, a Fidesz támogatottsága rekordszintre ugrott.

Szeged szocialista polgármestere októberben mondta le a miniszterelnöki jelölést, akkor arról beszélt, az ellenzék egy része nem akar győzni a 2018-as választáson. Egy hétfői eseményen viszont már nem kommentálta a jelenlegi helyzetet. – Polgármester úr, hogy látja? Vannak még Fidesz-ügynökök az MSZP-n belül? –Köszönöm szépen – zárta rövidre az interjút Botka.
A kör, amelyet Botka megbuktatójaként emlegettek az MSZP-ben, most Karácsony Gergely miniszterjelöltsége mögé állt be, aki viszont

"a f.szba kívánja az egészet!"

(via HírTV)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.