Írjon nekünk

Krimi

Ausztriában fogták el a csengelei gyilkosság gyanúsítottját

Megjelent:

A police.hu tájékoztatása szerint 48 órán belül kattant a bilincs a brutális bűncselekmény feltételezett elkövetőjének kezén. A férfit Ausztriában fogták el.

December 5-én hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében rálőttek két férfira, akik közül az egyik személy meghalt, a másik életveszélyesen megsérült.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztésére, a Csongrád Megyei Főügyészség európai elfogatóparancsot bocsátott ki egy 52 éves német állampolgárságú férfival szemben.

A gyanúsított kilétének és hollétének megállapításában a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szorosan együttműködött a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodával, a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal, az ügyészség szerveivel, valamint a német és az osztrák hatóságokkal.

Az üldözés eredményeként az osztrák rendőrök december 6-án 19 óra körüli időben a gyanúsítottat Felső-Ausztriában, a lakóhelyén fogták el.

Fotó: police.hu

Hirdetés

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Huszonöt magyar városban lopott meg idős embereket egy szlovák férfi! Szegedet sem hagyta ki..

Megjelent:

Szerző:

Vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást egy szlovák férfi ellen, aki huszonöt magyar városban, csaknem száz esetben összesen 34,5 millió forintot lopott idős emberektől. HirdetésKommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Munkahelyéről lopott a férfi! Elkapták

Megjelent:

Szerző:

Csongrádi munkahelyén egy traktor pótkocsijára 3 tonna szójaőrleményt pakolt fel, majd azt a tulajdonos tudta nélkül elvitte.

Tovább olvasom

Hírzóna

Migránsokkal robogott volna át a határon!– videóval

Megjelent:

Szerző:

A jármű utasterének padlózatában kialakított rejtekhelyen három iráni állampolgárt találtak.

Tovább olvasom

Aktuál