Szórakozás

Kóstoljon csokoládé különlegességeket a Dóm téren!

Kóstoljon csokoládé különlegességeket a Dóm téren!

2017. december 9., szombat
Kóstoljon csokoládé különlegességeket a Dóm téren!

Adventi Csokoládémanufaktúrát rendeznek be a Szegedi Karácsonyi Hetek szervezői a Dóm téren, a két napos csokikészítő show keretein belül mennyei finomságokat készíthetnek és kóstolhatnak a résztvevők.

A programok szakmai atyja Vanya Gábor chocolatier lesz, aki a forró csokitól a bonbonon át a trüffelig az összes kézműves csokoládé-variáns készítését megmutatja a vendégeknek. "A Mesés Kastély bejáratánál felépített manufaktúrában csakis csúcsminőségű belga alapanyagokból dolgozunk, viszont olyan trükkökkel, fortélyokkal, amelyek otthoni környezetben, az ünnepekre készülve is használhatóak" - fejtette ki a belga Callebaut akadémián végzett mester, aki szerint a kézműves csokoládé mára nem egy szűk elit réteg kiváltsága, hanem az átlag ember hétköznapi luxusa, melyet mindenki megérdemel. Interaktív show-ba csomagolt workshop szombaton 16:00 - 20:00 között várja a szegedi Gombóc Artúrokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.