Hírzóna

A védtelen állatok is megérdemlik a boldog karácsonyt

A védtelen állatok is megérdemlik a boldog karácsonyt

2017. december 8., péntek
A védtelen állatok is megérdemlik a boldog karácsonyt

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány is bemutatkozik a szegedi karácsonyi forgatagban. A szervezet munkatársai a Klauzál téren várják az érdeklődőket a hétvégén, ahol a tanácsadás és felvilágosítás mellett adománygyűjtés is lesz: az alapítvány sátrában kézzel készített karácsonyi termékek közül válogathatnak a kilátogatók.

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány munkatársaival is találkozhatnak a szegediek a Rotary Adventen a szervezők jóvoltából. December 8-án, 9-én és 10-én az alapítvány is helyet kapott a Klauzál téren, ahol délutánonként kézzel készített termékekkel várják az állatbarátokat a szervezet munkatársai. Minden megvásárolt ajándékkal országosan támogathatják a szegediek az állatokat, valamint a szervezet programjait.

Természetesen akinek állattartással, állatvédelemmel kapcsolatos kérdése van, nyugodtan felteheti az alapítvány szakembereinek, akik örömmel adnak felvilágosítást a szervezet jelenleg futó programjairól is. Ilyen például

az országos ivartalanítási alap, amelynek célja, hogy csökkenjen Magyarországon a kóbor állatok száma, vagy a Fogadj örökbe! Ments életet! program, amelynek lényege, hogy kevesebb kutyus vagy cicus legyen a menhelyeken, állatotthonokban.

Az alapítvány a pénzadományok mellett tárgyi adományokat is elfogad, így például állateledelt, meleg holmit, tehát mindent, amire a hidegben szüksége lehet egy házi kedvencnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.