Politika

A Fidesz meg akarja védeni Szegedet

A Fidesz meg akarja védeni Szegedet

2017. december 23., szombat
A Fidesz meg akarja védeni Szegedet

20 ezren írtak alá a pártnak a városban. Ezért a helyi Fidesz közleményben jelezte, megvédik Szegedet és "határozott nemet mondanak Botka és a szocialisták betelepítési terveire".

"Alig egy hónap alatt 20.000 aláírást gyűjtött a Szegedi Fidesz Botka és a szocialisták betelepítési tervei ellen. Szeged polgárai kinyilvánították, nem kérnek a migránsokból, és nem engedik Botkáéknak, hogy Szegedből no-go zónát csináljanak. Az eredmény kötelez: a Szegedi Fidesz ha kell, akkor a Botka Lászlóval és a szocialistákkal szemben is megvédi Szegedet, hiszen a mai napig nem derült ki, Botka László miben állapodott meg az európai baloldal vezetőjével, Martin Shulzcal, amikor a német vezető baloldali politikus Szegeden járt. Botka soha nem fedte fel terveit, soha nem beszélt őszintén és egyenesen, de a Szegedi Fidesz soha nem fogja hagyni, hogy városunkba migránsokat telepítsenek be, tönkretegyék a közbiztonságot, és veszélyeztessék gyermekeink, családjaink és idős szüleink életét. A Szegedi Fidesz Szeged polgáraival közösen egyértelműen nemet mond a migránsok szegedi betelepítésére, egyben köszöni azt a 20.000 aláírást, mellyel a szegediek kifejezték akaratukat: mi közösen megakadályozzuk, hogy Botkáék migránsvárost csináljanak Szegedből. Szegedi Fidesz szervezet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.