Sport

Vízilabda: nem tudták megállítani a Dunaújvárost a szegedi csajok

Vízilabda: nem tudták megállítani a Dunaújvárost a szegedi csajok

2017. november 2., csütörtök
Vízilabda: nem tudták megállítani a Dunaújvárost a szegedi csajok

Hamar eldöntötte a meccs sorsát a Dunaújváros Szegeden: másodjára kapott ki idén Molnár Péter csapata.

A soraiban több válogatott játékost tudó, a találkozó előtt hibátlan mérleggel álló Dunaújvárossal játszott a korábbról pótolt mérkőzésen a Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash OB I-es csapata. A vendégek már az első támadásuk végén betaláltak: Gurisatti Gréta szabaddobásból szerezte meg a vezetést a Dunaújvárosnak, és 2-0 után ugyan Árkosy Lilla szépített, de még az első negyedben ezt négy további újvárosi gól követte, így már nyolc perc után 6-1-es hátrányban voltak a szegediek. Ez tulajdonképpen el is döntötte a meccset, a Szegednek még akadtak fellángolásai, de öt gólnál közelebb nem tudtak férkőzni a Tisza-partiak - mi több, a végig koncentráltan játszó Dunaújváros végül tízzel, 17-7-re győzött, és negyedik meccsét is megnyerte a bajnokságban, a Szeged pedig másodjára kapott ki az idény során. Kádár Ildikóék szombaton 18.30-tól a szintén veretlen BVSC ellen ugranak vízbe a SZUE-ban.

Női vízilabda OB I, alapszakasz, 4. forduló

Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash - DUE-Maarsk Graphics 7-17 (1-6, 2-3, 2-4, 2-4)

Szeged, SZUE. Vezette: Bereczki Miklós, Füzesi Zsolt.

Szeged:

Hosking - Mihály, Lengyel A., Kádár, Rácz D., Bell 2, Lengyel D. 4. Csere: Árkosy 1, Botka, Pengő, Tóth P. Vezetőedző: Molnár Péter.

Dunaújváros:

Aarts - Gurisatti 5, Horváth B. 3, Mahieu, Garda 4, Vályi V. 2, Vályi F. Csere: Luka, Sajben 1, Huszti, Ziegler, Szabó N., Hlengiwe 2. Vezetőedző: Mihók Attila.

Emberelőny:

9/0 ill. 8/5.

Ötméteres:

2/2 ill. 2/2.

Kipontozódott:

Lengyel A. (31') ill. Hlengiwe (32').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.