Közélet

Világhírű magyar orgonistára vetült a homoszexuális zaklatás vádja

Világhírű magyar orgonistára vetült a homoszexuális zaklatás vádja

2017. november 9., csütörtök
Világhírű magyar orgonistára vetült a homoszexuális zaklatás vádja

Egy inkognitóját őrző, negyvenes, kétgyermekes édesapa a Hit Rádióban beszélt arról, hogy tinédzser korában szexuálisan zaklatta egy máig világhírű magyar orgonaművész. Állítása szerint az őt zaklató férfi egy mind a mai napig elismert, számos kitüntetést magának tudó, híres magyar orgonaművész. A zaklatott férfiban az elmúlt hetek botrányai miatt törtek fel benne újra az emlékek, és úgy érezte, neki is meg kell törnie a csendet.

Az örök életére bevésődött szexuális közeledés 15 éves korában történt, amikor kezdő zenészként lehetőséget kapott arra, hogy közösen zenéljen az orgonaművésszel. Ezt követően a zenész felkérte egy másnapi közös fellépésre is, hozzátéve, hogy maradjanak együtt éjszakára a közös szálláson, ahol többször szexuális ajánlatot tett neki. Ezt a sértett fiatal zenész visszautasította. Másnap szavai szerint az orgonista olyan helyzetbe hozta, hogy egy erdei séta során akaratlanul is szemtanúja lett egy harmadik férfi és az orgonista szexuális együttlétének. A rádióban megkérdezték, hogy meglátása szerint a művésznek voltak-e rajta kívül más áldozatai is. - Ezt nagyon nehéz felelősséggel kijelenteni, általánosságban lehet azt mondani, hogy vélhetően nem én voltam az első és az utolsó, akivel kapcsolatban ez eszébe jutott - mondta a kétgyermekes családapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.