Kultúra

Parádés szereposztás az Apáca Show-ban

Parádés szereposztás az Apáca Show-ban

2017. november 2., csütörtök
Parádés szereposztás az Apáca Show-ban

Három sztár nevét is nyilvánosságra hozták a jövő nyári, Dóm téri szuperprodukció szereposztásából. Alföldi Róbert gengszter, Feke Pál rendőrtiszt, Molnár Piroska zárdafőnöknő lesz a történetben. Mától a várva várt musicalt is tartalmazó, kedvezményes, karácsonyi bérleteket válthatunk a Szegedi Szabadtérire.

2018. augusztus 10-én mutatják be az Apáca Show-t a Szegedi Szabadtéri Játékokon, de már most hihetetlen népszerűségnek örvend a készülő produkció, sosem látott ütemben kapkodják a jegyeket a rajongók. A hat előadásra szóló jegyek fele már gazdára talált. A diszkó- és soul-dallamokkal fűszerezett musicalsiker hazai főszereplőjét castingon választják ki, három fontos szereplőről azonban ma lerántották a leplet.

Molnár Piroska

alakítja a zárdafőnöknőt, aki a történet szerint a diszkódíva Deloris rejtekhelyét biztosítja,

Feke Pál

lesz Eddie Souther rendőrtiszt, aki az izgalmas sztorit indító bűntény megoldására törekszik,

Alföldi Róbertet

pedig gengszterként láthatjuk az előadásban, Curtis Jackson szerepében. Mindhárman közönségkedvenc visszatérő a Dóm tér színpadán. Minden idők egyik legnépszerűbb amerikai filmvígjátékának musicalverziója - melyet a nyolcszoros Oscar-díjas

Alan Menken

jegyez - most látható először Magyarországon, Szente Vajk rendezésében, a Szabadtéri és a Zikkurat Ügynökség közös produkciójaként.

Karácsonyi papírba csomagolhatja a nyári estéket

Idén is kedvezményes, karácsonyi bérletekkel szeretné szebbé tenni az ünnepeket a Szabadtéri: ötféle konstrukció közül választhatunk. A Premier bérlet az összes jövő nyári előadás első estéjét tartalmazza, míg a Musical bérlettel a három látványos zenés produk-ciót, az Apáca Show-t, az Alföldi Róbert rendezésében színre vitt Hegedűs a háztetőnt és a tavalyi nagy sikert, A Notre Dame-i toronyőrt tehetjük egyszerre a fa alá. A 2018-as évad egyik legjobban várt előadása, vagyis Shakespeare legnépszerűbb love story-ja, a Rómeó és Júlia mellé a fergeteges Apáca Show-t vagy Verdi csodaszép operá-ját, a Rigoletto-t csomagolhatjuk karácsonyi papírba. Quasimodo érzelmes, a szeretet ere-jéről szóló történetét pedig a Rigoletto-val együtt is megnézhetik szeretteink. A kedvezményes karácsonyi bérleteket november 2-től lehet megvásárolni a Fesztivál Jegyirodán és online felületeken, 6450 Ft-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.