Bulvár

Öngyújtógázt szívva verekedett, majd rabolt

Öngyújtógázt szívva verekedett, majd rabolt

2017. november 9., csütörtök
Öngyújtógázt szívva verekedett, majd rabolt

Ittas állapotban bántalmazott hajléktalanokat, továbbá kiskorúakat rabolt ki nyáron az a férfi, aki ellen a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség most vádat emelt.

A férfi júliusban Hódmezővásárhelyen, közterületen együtt italozott három hajléktalannal, majd öngyújtógázt szívott. Ittas és bódult állapotában ököllel ütni kezdte társait, majd a földön meg is rugdosta őket. Néhány nappal később cigarettával akart lehúzni kiskorúakat, miután visszautasították, pénzt csalt ki tőlük erőszakkal. A járási ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével és rablás bűntettével vádolja, mint többszörös és egyben különös visszaesőt, aki egyébként többszörösen büntetett előéletű és korábbi szabadságvesztés büntetéseiből tavalyi év végén szabadult. A vádemeléskor előzetes letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.