Sport

Női vízilabda: kiestek a Magyar Kupából a szegedi csajok

Női vízilabda: kiestek a Magyar Kupából a szegedi csajok

2017. november 12., vasárnap
Női vízilabda: kiestek a Magyar Kupából a szegedi csajok

Csodára lett volna szüksége a továbbjutáshoz a szegedi női vízilabdacsapatnak a BVSC ellen.

A szombati, 19 gólos vereség után eldőlt, hogy nem jut tovább a párharcból a Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash csapata, azonban a vasárnapi visszavágót le kellett játszani. Jól kezdett a Szeged, három perc után két ötméteressel 2-0-ra vezetett, azonban újabb három perccel később máris a BVSC-nél volt az előny. Árkosy Lilla akciógóljával ugyan még kapaszkodott a Tisza-parti együttes, ám ezen túl csak egyszer, a harmadik negyed végén találtak be Molnár Péter lányai - ellenben a BVSC nem állt le, és végül kilenc góllal nyerni tudott a SZUE-ban is, így teljesen megérdemelten lépett tovább a Magyar Kupában. A szegediek legközelebb szerdán 17 órától az UVSE-Margitsziget otthonában ugranak medencébe.

Női vízilabda Magyar Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés

Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash - BVSC 4 - 13 (2-4, 1-2, 1-5, 0-2)

Szeged, SZUE. Vezette: Csanádi Zsolt, Lázár András.

Szeged:

Hosking - Árkosy 1, Lengyel A., Kádár 1, Bell, Lengyel D. 1, Tóth P. Csere: Lukits (kapus), Laboncz, Botka, Mihály 1, Rácz D. Vezetőedző: Molnár Péter.

BVSC:

Doroszlai - Hertzka 1, Farkas T. 1, Leimeter, Kuna 2, Máté 3, Gyöngyössy. Csere: Besszer 1, Farkas K., Takács O. 2, Koncz, Kele 3, Varga V. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.

Emberelőny:

6/1 ill. 7/3.

Ötméteres:

2/2 ill. 1/1.

Kipontozódott:

Rácz D.

Továbbjutott a BVSC, 35-7-es összesítéssel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.