Sport

Női labdarúgás: megizzasztotta az MTK-t a Szent Mihály + FOTÓK

Női labdarúgás: megizzasztotta az MTK-t a Szent Mihály + FOTÓK

2017. november 3., péntek
Női labdarúgás: megizzasztotta az MTK-t a Szent Mihály + FOTÓK

Az U16-os leányok kiemelt csoportjában egygólos vereséget szenvedett az MTK-tól a Szent Mihály.

Az egyik legpatinásabb hazai klub, a nőknél az élvonalban is kiválóan szereplő MTK volt a St. Mihály vendége a legutóbbi fordulóban. Nem ijedtek meg neves ellenfelüktől a szegediek, és kilenc perc után vezetéshez jutottak Török Lilla góljával, ám az MTK tíz percen belül megfordította a meccset - mi több, még a szünet előtt kétgólosra növelte előnyét. Hiába a St. Mihály derekas küzdése, csak a szépítés jött össze, így az MTK három ponttal távozhatott Szegedről. Ez volt a St. Mihály második veresége a szezonban, így hét lejátszott mérkőzés után a szegediek 13 ponttal a taella negyedik helyén állnak, legközelebb jövő vasárnap, november 12-én a Kóka vendégei lesznek Hódi Zsuzsanna tanítványai.

Női labdarúgó U16, Kiemelt csoport, 7. forduló

St. Mihály FC - MTK 2-3 (1-3)

Szeged-Tápé, vezette: Szarka Jenő (Pesti Barnabás László, Kószó Csaba).

St. Mihály:

Simon B. - Tóth A., Mészáros E., Kalocsay, Mocsári, Juhász E., Savanya, Török L., Végh A., Kiss V. (Nagy L., 28'), Vigh. Edző: Hódi Zsuzsanna.

MTK:

Búz - Szili, Bokor, Pápai, Gyolcsos (Lőrincz, 65'), Benke, Mayer, Balogh M., Pásztor, Fehér A., Gravecz. Edző: Majláti Zsolt.

Gól:

Török L. (9'), Vigh (61') ill. Mayer (10'), Pápai (18', 37').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.